objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 29. oktober 2011 ob 08:22

Prestopi. Janja Klasinc menda ne pojde k Jankoviću, ampak Francu Žnidaršiču
Bivša poslanka Socialnih demokratov še ni zanikala govoric, da je pod psevdonimom Maja Vovk pisala v propadli brezplačnik Dobro jutro
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Poslanka Janja Klasinc, ki je pred kratkim zapustila vrste Socialnih demokratov, po zadnjih informacijah ne bo prestopila v stranko ljubljanskega župana Zorana Jankovića (glej članek Zbogom Pahor), svoj podpis naj bi raje ponudila za kandidaturo Demokratske stranke dela, ki jo vodi nepovezani poslanec in bivši član DeSUS-a Franc Žnidaršič.
Spomnimo, Klasinčeva je ob odhodu iz SD dejala, da še ne ve, kaj bo počela v prihodnje, čas za razmislek pa naj bi si vzela do začetka novembra. Če bo ostala v politiki, se bo po njenih besedah pridružila tistim, ki bodo imeli "pozitivne spodbude, jasno določene cilje ter odločno in strokovno vodenje."
Na politično-medijski sceni se širijo tudi govorice, da naj bi Janja Klasinc pisala v propadli mariborski brezplačnik Dobro jutro, pod psevdonimom Maja Vovk. Tako naj bi pokazali podatki med stečajem podjetja Regionalni mediji d.o.o., ki je izdajalo omenjeni brezplačnik. Podjetje Regionalni mediji je bilo sicer v lasti avstrijske družbe Media Süd-Ost Beratungs und Beteiligungsgesellschaft (glej članek Stečaj za Dobro jutro). Klasinčeva pa teh govoric, da se je prav ona skrivala pod psevdonimom Maja Vovk, doslej še ni javno zanikala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janja Klasinc Zorana Jankovića Franc Žnidaršič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prestopi. Janja Klasinc menda ne pojde k Jankoviću, ampak Francu Žnidaršiču