objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 26. december 2011 ob 08:13

Soršak. Virantov kader za notranjega ministra na zabavi Jankovićeve Electe
Z Juretom Jankovićem se ne poznava, prav tako ne kandidiram za ministra za notranje zadeve, sporoča Jani Soršak
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Odvetnik in nekdanji direktor urada za varstvo konkurence Jani Soršak velja za kandidata za notranjega ministra Virantove liste v morebitni vladi Zorana Jankovića. To je Gregor Virant, zdaj novopečeni predsednik državnega zbora, med dosedanjimi pogajanji za sestavo vladne koalicije že nekajkrat ponovil novinarjem. Češ, Jankovićeva stranka Pozitivna Slovenija ne sme prevzeti ministrstva za notranje zadeve, ker se zoper Zorana Jankovića, njegova sinova Damjana in Jureta ter Electo, krovno podjetje družine Janković, vodijo raznorazni (pred)kazenski postopki, kandidat Virantove liste za ministra za notranje zadeve pa je Jani Soršak
Zato je vsaj presenetljivo, da se je Soršak odločil priti na novoletno zabavo razvpite Electe, ki je bila v sredo, 14. decembra, v lokalu Stara mačka ob Ljubljanici. Jani Soršak pravi, da je na zabavo Electe šel "na povabilo odvetnika Andreja Simoniča," vendar je tam, kot pravi, "ostal samo petnajst minut."
Je pa Soršak zanikal navedbe naših virov, da se je pred vrati lokala in vstopom na zabavo Electe objemal z Juretom Jankovićem. Soršak trdi, da objemanja ni bilo, saj se z Juretom Jankovićem ne poznata in se še nikoli nista pogovarjala. Jani Soršak nam je še sporočil, da "ne kandidira" za notranjega ministra.
Mimogrede, odvetnika Andreja Simoniča najdemo tudi med ustanovnimi člani Državljanske liste Gregorja Viranta, sicer pa je Simonič mož znane novinarke časnika Finance Simone Toplak. In Simonič je tudi odvetnik Financ v sodnem sporu, kjer Zoran Janković, zaradi nekaterih člankov, povezanih s poslovanjem Electe, toži Finance ter zahteva 30 tisoč evrov odškodnine.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jani Soršak Zorana Jankovića Gregor Virant Damjana Jureta Andreja Simoniča Simone Toplak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Soršak. Virantov kader za notranjega ministra na zabavi Jankovićeve Electe