objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 4. oktober 2011 ob 07:06

Neuradno. Glasbenik Damiano Roi ovaden policiji zaradi nasilja v družini?!
Primer polfinalista resničnostnega šova Slovenija ima talent menda obravnava tudi Center za socialno delo občine Ljubljana Bežigrad
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Po naših informacijah je na ljubljansko policijo romala prijava zaradi zlorabe otroka in nasilja v družini, kazensko ovadeni pa naj bi bil pevec Damiano Roi, ki ga je slovensko občinstvo spoznalo v resničnostnem šovu Slovenija ima talent 2, kjer se je z arijo Nessun Dorma prebil do polfinala. Spomnimo, decembra lani je Roi nastopil tudi na odru ljubljanske dvorane Tivoli, skupaj z legendarnim hrvaškim pevcem Oliverjem Dragojevićem.
Podrobnosti kazenske prijave (še) niso znane, saj policija zadeve zaradi varovanja osebnih podatkov ne komentira, prijava pa naj bi romala na Policijsko postajo Ljubljana-Bežigrad. Primer naj bi bil prav tako znan bežigrajskemu centru za socialno delo, kjer pa to zanikajo. Glasbenik Damiano Roi včeraj za nas ni bil dosegljiv, prav tako se ni odpirala njegova spletna stran www.damianoroi.com.
Po objavi članka je Damiano Roi za Slovenske novice dejal, da "gre za povsem neresnično prijavo in da je postal žrtev zlonamernega obrekovanja." Proti osebi, ki v javnost daje takšne informacije, pa naj bi sedaj sam sprožil preiskavo. Damiano Roi še pravi, da sumi nekoga iz bloka za Bežigradom, kjer trenutno stanuje, zati resno razmišlja tudi o selitvi iz tega stanovanja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damiano Roi Oliverjem Dragojevićem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Neuradno. Glasbenik Damiano Roi ovaden policiji zaradi nasilja v družini?!