objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 28. junij 2011 ob 16:00

Doslej zamolčano. Julija Kramar prešpricala pogreb svojega partnerja
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Eni so ostali brez besed: velika zmagovalka resničnostnega šova Slovenija ima talent 2 (Pop TV) Julija Kramar ni šla na pogreb svojega partnerja, ki je umrl štiri dni pred finalnim nastopom v ljubljanskih Stožicah.
Novopečena pevka je za tabloidno revijo Nova povedala, da je bil pogreb v Milanu (njen partner je bil namreč po rodu Italijan), od koder izvira njegova družina. Pogreb je bil v soboto, torej dan pred finalom, pot v Milano pa naj bi bila za Julijo Kramar psihično preveč naporna. Na pogrebni slovesnosti so bili tako samo njegovi prijatelji in sorodniki, Kramarjeva pa naj bi se od njega poslovila pozneje. Revija Nova še piše, da Julija o tem težko govori, saj se menda boji, da bi bil ta njen korak napačno razumljen.
Kakorkoli, Julija Kramar je golo dejstvo, da je pogreb v Milanu "prešpricala," medijem pred finalnim nastopom - preračunljivo ali ne - zamolčala, čeprav je tragično zgodbo o preminulem partnerju taistim medijem hkrati uspešno tržila. Da ni šla na pogreb, je izbrani reviji priznala šele zdaj, deset dni po svoji zmagi in slavju v Stožicah ...
Razdaljo med slovensko prestolnico in Milanom je z avtomobilom sicer mogoče zlahka prevoziti v petih urah.
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Julija Kramar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Doslej zamolčano. Julija Kramar prešpricala pogreb svojega partnerja