objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 19. december 2011 ob 07:56

Kdo bi si to mislil. Gregor Jager sredi Maribora prestopa k Jankoviću!
Jankovićeva stranka Pozitivna Slovenija utegne v mariborskem mestnem svetu dobiti vsaj enega mestnega svetnika, če ne celo dva
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Znan mariborski poslovnež in politik Gregor Jager nam je potrdil najnovejše govorice, da utegne kmalu zapustiti stranko Zares in postati član Jankovićeve Pozitivne Slovenije.
"Če se bo to zgodilo, se bo zgodilo januarja," pravi Gregor Jager, ki je, mimogrede, večino svojih poslov v zadnjem času preselil v sosednjo Avstrijo.
No, in če bo Jager res prestopil k Zoranu Jankoviću, bo Pozitivna Slovenija brez volitev dobila prvega mestnega svetnika izven Ljubljane, in to celo v štajerski prestolnici, kjer je Gregor Jager sedaj mestni svetnik stranke Zares.
Spomnimo, Gregor Jager je se je na lanskih lokalnih volitvah na listi Zaresa neuspešno potegoval za župana Maribora, bil pa je izvoljen v mestni svet. Junija letos so ga kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada za 24 ur priprli med odmevno preiskavo afere Elektro Maribor, takoj potem pa je odstopil z mesta predsednika lokalnega odbora stranke Zares.
O prestopu v Jankovićevo stranko naj bi razmišljala tudi mariborska pisateljica Janja Vidmar, prav tako mestna svetnica stranke Zares. Toda Vidmarjeva pravi, da stvari še niso tako daleč, vse je namreč odvisno od tega, kaj se bo dogajalo z Golobičevo stranko. Mogoče je tudi, da bo prišlo do združitev s kakšnimi drugimi strankami, kjer Janja Vidmar omenja Gibanje za trajnostni razvoj in Stranko mladih Slovenije. Je pa Vidmarjeva proti morebitni združitvi Zares in LDS, v tem primeru nje ne bo zraven, vendar tudi ona napoveduje, da bo več znano januarja prihodnje leto.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregor Jager Zoranu Jankoviću Janja Vidmar Golobičevo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo bi si to mislil. Gregor Jager sredi Maribora prestopa k Jankoviću!