objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 16. december 2011 ob 07:53

Šele sarajevski mediji razkrili tajno kosilo Jankovića in Zdravka Čolića
Najverjetnejši bodoči mandatar Zoran Janković je na Čolićev koncert v Stožice poslal mlajšega sina Jureta in snaho Vesno, sam pa je pevca naslednji dan pogostil v etno-kafani
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Največji sarajevski časnik Dnevni Avaz je razkril "tajno" kosilo najverjetnejšega mandatara Zorana Jankovića in legendarnega "jugoslovanskega" pevca Zdravka Čolića, prejšnjo nedeljo v popularni "etno-kafani" na periferiji Ljubljane. Janković in Čolić sta se po pisanju Avaza dobila naslednji dan po Čolićevem koncertu v Stožicah. Janković je Čoliću čestital za uspešen koncert, Čolić pa Jankoviću za zmago na parlamentarnih volitvah.
Mimogrede, srbski zvezdnik je na sobotni koncert v Stožice privabil približno 14 tisoč ljudi, med njimi tudi avtorja teh vrstic.
Kljub temu pa Zorana Jankovića na Čolićev koncert ni bilo, kar je mnoge presenetilo, saj je pred leti, denimo, skupaj z ljubljanskim podžupanom Janijem Moederndorferjem, bodočim šefom poslanske skupine Jankovićeve stranke Pozitivna Slovenija, med koncertom Svetlane Ražnatović Cece na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču paradiral kar med množico. Tokrat je Janković na koncert v Stožice poslal mlajšega sina Jureta Jankovića in snaho Vesno Dolenc Janković.
Dodajmo še, da sta Damjan in Jure Janković minulo sredo zvečer v znani ljubljanski restavraciji Stara mačka pripravila prednovoletno zabavo Electe, krovne družbe družine Janković.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zorana Jankovića Zdravka Čolića Janijem Moederndorferjem Svetlane Ražnatović Cece Jureta Jankovića Vesno Dolenc Janković Damjan

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Šele sarajevski mediji razkrili tajno kosilo Jankovića in Zdravka Čolića