objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 2. december 2011 ob 11:35

Ekskluzivne fotografije. Zoran Janković v objemu skrajnih desničarjev!
Ljubljanski župan in kandidat za predsednika vlade pozira s člani in članicami zloglasne organizacije Blood and Honour
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Nekateri mediji, med njimi tudi naš portal, smo pred nekaj dnevi že poročali o domnevnih povezavah med slovenskimi skrajnimi desničarji in stranko SDS. Podrobno o tem v zadnjih dneh piše časnik Delo, ki razkriva podrobnosti slovenske divizije organizacije Blood and Honour (Kri in čast). To naj bi vodil javnosti doslej neznani Dejan Prosen iz Žirov. Po "zanesljivih informacijah" novinarjev časnika Delo naj bi bil Prosen povezan s pomladkom Janševe stranke, kar pa Dejan Prosen zanika.
Danes pa objavljamo ekskluzivne fotografije, na katerih s člani in članicami zloglasne skupine Blood and Honour pozira ljubljanski župan Zoran Janković, kandidat dela slovenske politične levice za predsednika vlade in lider stranke Pozitivna Slovenija. Na sliki zgoraj, posneti na nogometnem stadionu Stožice, se Janković objema z "neonacistom", ki je po naših informacijah že obtožen kaznivega dejanja širjenja nestrpnosti zaradi nekega homofobnega transparenta na nogometni tekmi, slovi pa tudi po brutalnem nasilju ter izterjavi dolgov. Na sliki spodaj pa se nasmejani ljubljanski župan objema s pripadnicami nežnega spola, ženskim pomladkom skrajnih desničarjev. Pričujoča fotografija je bila posneta na nekem drugem dogodku, ne nogometni tekmi.
Ob tem zapišimo, da v uredništvu razpolagamo s celotnimi fotografijami, kjer so razvidni tudi obrazi in tetovaže, kar pa smo, na podlagi dogovora z našimi viri, ustrezno prekrili. Komentar Zorana Jankovića še čakamo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dejan Prosen Janševe zoran janković

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivne fotografije. Zoran Janković v objemu skrajnih desničarjev!