objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 1. december 2011 ob 06:59

Hrvaški mediji. Triler v Sloveniji, Janković povezan z narko-miljejem?!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Medtem ko hrvaški mediji žalostno ugotavljajo, da se pri njih dogaja najbolj dolgočasna predvolilna kampanja od hrvaške osamosvojitve naprej (spomnimo, tudi naši južni sosedje imajo v nedeljo, 4. decembra, parlamentrane volitve, kjer naj bi prišlo do "zgodovinskega" poraza HDZ), se po mnenju najbolj branega hrvaškega spletnega portala Index.hr pri nas dogaja pravi (predvolilni) triler.
Na tapeti je ljubljanski župan Zoran Janković, ki so mu mediji izkopali poslovne zveze z Draganom Tošićem, lani aretiranim šefom slovenske kriminalne skupine (akcija Balkanski bojevnik), ki je načrtovala pretihotapljenje dveh ton kokaina. Tošić je bil prej znan gostinec, Janković pa mu je v imenu mesta Ljubljane dal v najem lokal, kjer Tošić plačuje izjemno nizko najemnino, poleg tega je lokal dobil brez javnega razpisa, piše Index.hr. Mesto Ljubljana je Tošiću plačalo še 191 tisoč evrov za obnovo fasade, zdaj pa se je Janković z njegovo (Tošićevo) soprogo dogovoril, da se mu (Tošiću) objekt proda.
S pripadniki "narko-miljeja" naj bi posloval tudi sin ljubljanskega župana Damijan Janković. Podpisal je pogodbo o nakupu zemljišča, vrednega 32 milijonov evrov, z Brunom Filipovićem, človekom, ki je zaradi "šverca" s posebnimi substancami za proizvodnjo heroina pristal v zaporu, piše Index.hr.

P.S. No, ko smo že pri naših sosedih Hrvatih. Razvpiti Anej Sam, v Ljubljani živeči publicist, znan tudi kot oče hrvaške superstarlete Nives Celzijus, je medijem poslal "odprto pismo Zoranu Jankoviću," v pismu pa zahteva, naj Zoran Janković nemudoma odstopi od kandidature za predsednika vlade, in tako "pomaga" Sloveniji. Češ, "preprosto, vi (župan Zoran Janković) hodite skozi življenje s kalkulatorjem v roki, slovenski narod pa ima dušo." Anej Sam še navaja, da je Jankovićev "življenjski nazor tragičen za slovenski narod."
(Bojan Požar)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zoran Jankovič Draganom Tošićem Damijan Janković Brunom Filipovićem, Anej Sam Nives Celzijus (Bojan Požar)

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hrvaški mediji. Triler v Sloveniji, Janković povezan z narko-miljejem?!