objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 28. november 2011 ob 13:46

Mile Šetinc je ženi in novinarki Mojci kar sam sestavil vprašanja za Janšo
Bizarno in žalostno hkrati. Kam plove profesionalna integriteta infomativnega programa TV Slovenija?!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Nekateri mediji so v nedeljo razkrili, da je znan lobist Mile Šetinc po četrtkovem televizijskem soočenju na Pop TV izbranim novinarjem pošiljal teme in vprašanja, povezana z domnevno spornimi nakupi in prodajo stanovanj Janeza Janše v Trubarjevem kvartu na Komenskega in Mesarski ulici.
Okej, tudi to je legitimni posel registriranega lobista in strokovnjaka za odnose z javnostmi. Je pa vsaj nenavadno, da popolnoma enaka vprašanja naprej forvardira Mojca Pašek Šetinc, novinarka informativnega programa TV Slovenija in žena Mileta Šetinca. Pašek Šetinčeva je namreč vprašanja, ki jih je očitno sestavil Mile Šetinc, danes dopoldne direktno poslala na sedež SDS, s priloženim dopisom, da pripravlja prispevek za TV Dnevnik (glej faksimile).
Povedano drugače, vprašanja za novinarko javne TVS sestavlja lobist, v tem primeru tudi njen mož, morda celo kar ob nedeljskem kosilu.
To je ne samo bizarno, ampak tudi žalostno hkrati, predvsem za profesionalno integriteto informativnega programa TV Slovenija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mile Šetinc Janeza Janše Mojca Pašek Šetinc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mile Šetinc je ženi in novinarki Mojci kar sam sestavil vprašanja za Janšo