objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 24. november 2011 ob 06:59

Izdali so se?! Virant napoveduje razkritje avtorja ogabne gejevske anonimke
Menda prihaja ljubljanska verzija Nevidne moči. Spisek naj bi segal celo tja blizu vrha mestne občine in Jankovićeve Pozitivne Slovenije
2011 Pozareport

Odpri galerijo

"Lahko samo domnevam, vendar dokler nimam dokazov, nikogar ne obsojam. Se pa dokazi ravno te dni sestavljajo." Tako je za tednik Reporter dejal Gregor Virant, lider Državljanske liste Gregorja Viranta, domnevno osrednja tarča famozne anonimke Nevidna moč, ki govori vplivnem gejevskem omrežju znotraj slovenske visoke politike ter gospodarstva (glej članek Kroži spisek), in tako napovedal razkritje avtorja anonimke. Virant še trdi, da gre "za eno najbolj ogabnih stvari, ki jih je kdaj bral."
Na naše vprašanje, ali avtorja (avtorje?) anonimke išče policija na podlagi njegove morebitne prijave, je morda najel zasebne detektive ali pa gre za kakšno drugo posebno preiskavo, nam je Gregor Virant včeraj dejal, da "gre za izjave določenih ljudi, ki jih seveda ne bom razkrival. Nobene specialne metode niso bile uporabljene, brez skrbi. Samo včasih se kdo malo zagovori."
Nato je Gregor Virant vrnil žogico, češ, "Kaj pa, če bi vi, gospod Požar, kot preiskovalni novinar, raje pomagali pri ugotavljanju, kdo je avtor nagnusnih laži in insinuacij na moj račun v tej anonimki in kakšen je motiv?"
Medtem ko Virant čaka na dokaze, pa naj bi kmalu, sodeč po govoricah, zaokrožila "ljubljanska verzija" anonimke Nevidna moč. Ta naj bi podrobno opisovala aktualno gejevsko sceno znotraj prestolnice, od znanih gostincev, kulturnih menedžerjev, gledaliških režiserjev in urednikov lifestyle revij, segla pa naj bi celo blizu samega vrha ljubljanske mestne občine ter vodstva stranke Zorana Jankovića Pozitivna Slovenija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregor Virant požar Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Izdali so se?! Virant napoveduje razkritje avtorja ogabne gejevske anonimke