objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 20. november 2011 ob 07:53

Nočejo politike. Čevapdžinica v Štepanjskem naselju zavrnila Melito Župevc
Po končani petkovi konvenciji Pozitivne Slovenije se je v restavraciji Sofra z Jankovićem in njegovimi sodelavci zabaval tudi Tone Rop
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Mujo Mehić, lastnik najbolj znane čevapdžinice v Štepanjskem naselju Deset v pol, je zavrnil predlog iz volilnega štaba Zorana Jankovića in Pozitivne Slovenije, da bi njegov lokal postal središče, kjer bi se kandidatka za poslanko Melita Župevc dvakrat tedensko srečevala s potencialnimi volivci. Spomnimo, Župevčeva, nekdanja poslanka Socialnih demokratov, na listi Jankovićeve stranke kandidira v Fužinah in Štepanjskem naselju.
Mehić (prijatelji in znanci ga kličejo Muki) nam je povedal, da v njegovem lokalu, kjer, mimogrede, menda pečejo najbolj okusne bosanske čevapčiče v Ljubljani, ni prostora za politiko, zato je ponudbo Jankovićevega volilnega štaba odklonil že po telefonu.
No, čevapčičev in drugih podobnih mesnih jedi pa za Jankovićev štab ni zmanjkalo v petek zvečer, po končani konvenciji Pozitivne Slovenije na Gospodarskem razstavišču, ko je Zoran Janković najožje sodelavce povabil v znano restavracijo Sofra na Dunajski cesti. Priče pravijo, da je bil zraven tudi nekdanji predsednik vlade in bivši poslanec Socialnih demokratov Tone Rop, zdaj podpredsednik evropske investicijske banke, ki je v Jankovićevo družbo prišel zaradi svoje spremljevalke Melite Župevc. Tone Rop včeraj tega ni komentiral. V krogih Socialnih demokratov nekateri sicer zadnje čase govorijo, da naj bi se Rop in Župevčeva že razšla. Očividci iz Sofre še pripovedujejo, da se je na veliko jedlo in pilo ter prepevalo tisto znano pesem od "Vardara pa do Triglava ... Jugoslavijo, Jugoslavijo ..."
V restavraciji se je ob istem času znašel tudi bivši selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec, vendar ni bil z Jankovićem, ampak s svojo družbo. Ga je pa Zoran Janković pozdravil in objel.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mujo Mehić Zorana Jankovića Melita Župevc Tone Rop srečko katanec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nočejo politike. Čevapdžinica v Štepanjskem naselju zavrnila Melito Župevc