objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 18. november 2011 ob 06:57

Jelinčič ni bolan. Imel je sto kil, moral je shujšati zaradi meniskusa
Poslanec in prvak Slovenske nacionalne stranke zanika govorice in zapise nekaterih tabloidnih medijev, da je hudo bolan
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Na politični sceni in tabloidnih revijah so se zadnje tedne razširile govorice, da je dolgoletni poslanec in lider Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti hudo bolan, imel naj bi raka. Zato naj bi močno shujšal in se rahlo umaknil z medijsko-političnega prizorišča. Pred začetkom predvolilne kampanje je po mnenju mnogih opazovalcev deloval tudi precej brezvoljno.
Politik Jelinčič to odločno zanika. Pravi, da je moral shujšati po nasvetu zdravnikov ortopedske bolnišnice v izolski Valdoltri (tam je bil že avgusta) zaradi težav z meniskusom na levi nogi. Ali pod nož, operacija, ali razbremenitev teže, so mu dejali zdravniki, Jelinčič pa se je odločil za slednje, hujšanje.
"Imel sem že sto kilogramov, zdaj jim imam 89, shujšal bom še kakšne štiri kilograme," ugotavlja Jelinčič, ki hujša s pomočjo dietne metode Nupo.
Kar zadeva manjše pojavljanje v medijih ter "brezvoljno nastopanje," pa Jelinčič trdi, da v medijih žal ni več dobival prostora, nastopanje v medijih mu zdaj omogoča šele uradna predvolilna kampanja.
No, naši mariborski viri pa poročajo, da se je Zmago Jelinčič Plemeniti prejšnji petek na martinovanju v štajerski prestolnici zabaval celih deset ur. Rinil je v kandidatke nacionalne stranke (glej fotografijo), mariborski sekretarki SNS Mojci Zagernik je kostanje jedel iz rok, medtem pa "pozabil" oditi v Ormož, kjer bi moral govoriti na tamkajšnjem odboru svoje stranke.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zmago Jelinčič Plemeniti Mojci Zagernik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jelinčič ni bolan. Imel je sto kil, moral je shujšati zaradi meniskusa