objavi na
pozareport.si

forum

Četrtek, 17. november 2011 ob 07:02

Virantov kandidat. Denar je pokasiral, oken ne dobavlja, računi blokirani!
Ivan Vogrin, bivši sporni župan Lenarta, bi rad postal poslanec na listi Gregorja Viranta. Ljudje ga sumijo, da z njihovim denarjem za plačana okna financira svojo predvolilno kampanjo
2011 Pozareport

Odpri galerijo

"To je tisto, kar potrebujemo. Ne levo ne desno. Potrebujemo dobre, poštene in kompetentne ljudi." S temi dramatičnimi besedami na uvodni spletni strani Državljanske liste Gregorja Viranta medijsko znan ekonomist Rado Pezdir promovira Virantovo stranko.
Toda Ivan Vogrin, kandidat za poslanca Virantove stranke v Lenartu, dokazuje ravno nasprotno. Po odzivih na spletu ne gre niti za dobrega, niti za poštenega, niti za kompetentnega moža. Spomnimo, Ivan Vogrin je bil že dvakrat župan Lenarta, kjer je pred časom zaslovel z nestrpnim in sovražnim govorom, ko je izjavil, da bodo otroci nezaposlenih staršev prišli zadnji na vrsto pri sprejemanju v otroške vrtce. Že zaradi te zloglasne izjave ga Gregor Virant nikoli ne bi smel uvrstiti med svoje poslanske kandidate.
Potem ko je lani jeseni na lokalnih volitvah izgubil bitko za župana Lenarta, se Ivan Vogrin na spletni strani Virantove stranke predstavlja predvsem kot uspešen poslovnež, magister poslovne ekonomije, zaposlen v svojem podjetju, ki naj bi ga uspešno vodil že skoraj dvajset let.
Ampak dejstva in javno dostopni podatki ter bilance pričajo drugače. Njegovo podjetje Interles d.o.o. (podjetje za trgovino, proizvodnjo in storitve d.o.o.) je lani pridelalo skoraj 540 tisoč evrov izgube, vse transakcijske račune (Nova kreditna banka Maribor, Banka Koper in Unicredit banka) ima blokirane. Na enem od spletnih forumov mu ljudje očitajo, da kljub avansiranim plačilom PVC oken ne in ne montira, denarja po noče vrniti (glej forum Kje so okna in zakaj ne vrnete denarja?). Nekateri upravičeno jezni oškodovanci, ki so Vogrinu okna zdavnaj plačali, na montažo pa čakajo že nekaj mesecev, mu celo očitajo, da si z njihovim denarjem za okna plačuje predvolilno kampanjo. Vrstijo se tudi očitki, da je Ivan Vogrin kot nekdanji prodajni inženir, pred leti zaposlen "nekje" v Ribnici, ukradel logotip ribniškega podjetja Inles in ga uporabil za svoje podjetje Interles. Podobnost obeh logotipov je res nenavadna.

				Na sliki zgoraj. Tako se na spletni strani Virantove liste predstavlja poslanski kandidat Ivan Vogrin. Slika spodaj. Tako njegove posle doživljajo ljudje (za povečavo klikni na sliko).			Na sliki zgoraj. Tako se na spletni strani Virantove liste predstavlja poslanski kandidat Ivan Vogrin. Slika spodaj. Tako njegove posle doživljajo ljudje (za povečavo klikni na sliko).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregorja Viranta Rado Pezdir Ivan Vogrin <span style=

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Virantov kandidat. Denar je pokasiral, oken ne dobavlja, računi blokirani!