objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 11. november 2011 ob 10:38

Nočejo Jankovića, raje bi Pahorja. Borci se že upirajo Janezu Stanovniku
Območna organizacija zveze združenj borcev iz Nove Gorice menda odločno nasprotuje Stanovniku, ki agresivno navija za ljubljanskega župana Zorana Jankovića in njegovo stranko
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Predsedstvo Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije je včeraj izdalo posebno sporočilo članstvu ob skorajšnjih parlamentarnih volitvah. Kljub neverjetno agresivnemu lobiranju predsednika borcev Janeza Stanovnika za Zorana Jankovića in njegovo stranko se vodstvo zveze ni posebej opredelilo za nobenega od kandidatov ali političnih strank (glej sporočilo).
Še več, po naših zanesljivih informacijah prihaja celo do odkritega nasprotovanja Stanovniku, ker - vsaj nekatere območne organizacije zveze združenj borcev - nočejo glasovati za ljubljanskega župana in nameravajo podpreti odhajajočega predsednika vlade Boruta Pahorja in Socialne demokrate.
In je počilo. To se je (najprej) zgodilo v Novi Gorici, kjer naj bi se borci tako uprli predsedniku Janezu Stanovniku, da je bil le-ta menda prisiljen pojasnjevati, kako je to glede Jankovića zgolj njegovo osebno mnenje. Po naših informacijah naj bi se predstavniki območne borčevske organizacije še danes sestali s Pahorjem in bivšim županom Nove Gorice ter poslancem SD Mirkom Brulcem, ter Pahorja morebiti celo javno podprli.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janeza Stanovnika Zorana Jankovića Boruta Pahorja Mirkom Brulcem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nočejo Jankovića, raje bi Pahorja. Borci se že upirajo Janezu Stanovniku