objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 8. november 2011 ob 07:40

Nimata kaj. Kresalova in Golobič ostala pred vrati Pogledov Slovenije
Bivša ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS se že pritožuje, da se ji mediji premalo posvečajo
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednica LDS Katarina Kresal in predsednik stranke Zares Gregor Golobič ostajata pred zaprtimi vrati oddaje Pogledi Slovenije na prvem programu TV Slovenija, kjer se bo ta četrtek soočilo šest predsednikov vodilnih političnih strank, ki se na decembrskih volitvah potegujejo za poslanske sedeže in vodenje vlade. Poleg Janeza Janše (SDS), Gregorja Viranta (Državljanska lista Gregorja Viranta), Zorana Jankovića (Lista Zorana Jankovića - Pozitivna Slovenija) in Boruta Pahorja (Socialni demokrati) so se ustvarjalci oddaje odločili še za Radovana Žerjava (Slovenska ljudska stranka) in Karla Erjavca (DeSUS), merilo za odločitev pa je bila, vsaj po naših informacijah, zadnja javnomnenjska anketa agencije Epicenter, ki Kresalovi in Golobiču na skorajšnjih volitvah niti slučajno ne obeta preboja v parlament.
Tudi Vladimir Vodušek, ki predvolilna soočenja tokrat pripravlja na Info TV in Pink Si, bo v petek zvečer ob 20.00, gostil "samo" Janeza Janšo, Gregorja Viranta, Zorana Jankovića in Boruta Pahorja.
Katarina Kresal se je sicer že prejšnji teden pritoževala (prav novinarki TV Slovenija), da ji mediji nekako ne dajejo več dovolj medijskega prostora.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarina Kresal Gregor Golobič Janeza Janše Gregorja Viranta Zorana Jankovića Boruta Pahorja Radovana Žerjava Karla Erjavca Vladimir Vodušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nimata kaj. Kresalova in Golobič ostala pred vrati Pogledov Slovenije