objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 5. november 2011 ob 13:57

Afera Virantov seznam. Direktor Žurnala sporoča, Dekleve ni več pri nas
Direktor in odgovorni urednik Žurnala24 Goran Novkovič zatrjuje, da Luka Dekleva že nekaj tednov ni več v službi pri Žurnalu, Dekleva pa pravi, da je zaposlen še do konca tega leta, ni pa več aktiven
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Po objavi dveh člankov o famoznem seznamu ustanovnih članov politične stranke Državljanske liste Gregorja Viranta in demantiju novinarja Luke Dekleve, da on pri ustanavljanju Virantove stranke ni podpisal ničesar, zato na seznamu enostavno ne more biti (čeprav je napisan), se je oglasil še direktor družbe Žurnal Media in odgovorni urednik Žurnala24 Goran Novkovič.
Goran Novkovič nam je prek SMS sporočil, da "Luka Dekleva že nekaj tednov ni več zaposlen na Žurnal Medii, poleg tega že več kot leto dni ni bil novinar Žurnala24, temveč se je v zadnjem letu ukvarjal z razvojem digitalnih vsebin s poslovnega vidika." In prosil, da to objavimo.
Ker nam Luka Dekleva tega dejstva med današnjim telefonskim pogovorom ni povedal, še več, iz pogovora je bilo razvidno, da dela pri Žurnalu24, smo to želeli podrobneje "razčistiti" z Novkovičem, ki pa telefona ni dvignil. Se je pa ponovno korektno oglasil Dekleva, a pravi nekoliko drugače kot Novkovič.
Na naše vprašanje, zakaj nam ni povedal, da ni več zaposlen na Žurnalu24 (Žurnal Media), ter kaj in kje torej zdaj dela, Dekleva odgovarja takole: "Po pogodbi (odpravnina) sem zaposlen na Žurnal Medii do konca leta. Nisem pa več aktiven v podjetju. Tako da ne delam nikjer, ker tudi ne smem. Ko pa se zaposlim, izveste prvi," sporoča Luka Dekleva.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregorja Viranta Luke Dekleve Goran Novkovič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Afera Virantov seznam. Direktor Žurnala sporoča, Dekleve ni več pri nas