objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 2. november 2011 ob 07:01

Vladimir Vodušek bo predvolilna soočenja vodil tudi na slovenskem Pinku
Slaba volja zaradi četrtkovih Pogledov Slovenije. V Pahorjevem kabinetu trdijo, da Borut Pahor v oddajo ni bil vabljen
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Predvolilna soočanja na Info TV bo neposredno prenašal tudi slovenski Pink. Tako sta se dogovorila Vladimir Vodušek, lastnik in direktor Info TV, ter Sebastjan Vežnaver, ki je pred kratkim postal solastnik in direktor Pink Si. Predvolilne oddaje bodo na sporedu vsako sredo in petek ob 20.00, posamezna oddaja pa bo trajala 90 minut. Prvo soočenje, ki ga bo moč hkrati gledati na programu obeh televizij, bo že ta petek.
Medtem pa iz TV Slovenija prihajajo informacije, da bosta Zoran Janković in Gregor Virant kljub nekaterim zakonskim omejitvam lahko sodelovala na prvoligaških soočenjih informativnega programa TVS skupaj z Janezom Janšo, Borutom Pahorjem in drugimi prvaki parlamentarnih strank. Generalni direktor RTV Slovenija Marko Filli sicer rahlo enigmatično pravi, da "še ni povsem jasno, kje bo kdo nastopal. Zagotovo ne bom dovolil, da kršimo zakon, ne morem pa prepovedati pogovorov, ki jih sam zakon ne prepoveduje."
Precej slabe volje pa je bilo med Socialnimi demokrati prejšnji teden po četrtkovi oddaji Pogledi Slovenije, kjer zraven Janše, Gregorja Viranta in Jankovića ni bilo premiera Boruta Pahorja. Njegova tiskovna predstavnica Špela Vovk nam je zatrdila, da "Pahor na Poglede Slovenije ni bil vabljen."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vladimir Vodušek Sebastjan Vežnaver zoran janković Gregor Virant Janezom Janšo Borutom Pahorjem Marko Filli Gregorja Viranta Špela Vovk

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vladimir Vodušek bo predvolilna soočenja vodil tudi na slovenskem Pinku