objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 31. oktober 2011 ob 07:37

Jebi se Zoki, jebi se Zoki! Zoran Janković na derbiju dobro fasal od Viol
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Na včerajšnjem nogometnem derbiju med Mariborom in Olimpijo, ki se je v Ljudskem vrtu končal neodloičeno, z dva proti dva, je "fasal" predvsem ljubljanski župan Zoran Janković. Razvpiti mariborski nogometni navijači Viole so razprostrli transparent v dveh delih, na katerem je pisalo "Raje štajerska odcepitev pade kot Janković za predsednika vlade," ob tem pa so večkrat glasno skandirali "Jebi se Zoki, jebi se Zoki!"
Ljubljanski župan je vse to spremljal na častni tribuni, kjer je sedel zraven mariborskega župana Franca Kanglerja. In se prisiljeno nasmihal.
"Prav mu je, kaj pa je zadnjič pri Godini govoril, da so Stožice lepše od Ljudskega vrta," nam je po tekmi dejal eden izmed navijačev vijoličastih. "To, da je danes prišel sem, je ziher provokacija."
Spomnimo, Zoran Janković, ki se poteguje za predsednika vlade, je pred dvema tednoma nastopil kot gost publicistke Vesne V. Godina na njenem večeru v mariborskem klubu KGB, kjer je med drugim famozno izustil, kako je nogometni stadion v Stožicah lepši od legendarnega Ljudskega vrta.
(Bojan Požar)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Franca Kanglerja Vesne V. Godina (Bojan Požar)

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jebi se Zoki, jebi se Zoki! Zoran Janković na derbiju dobro fasal od Viol