objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 21. oktober 2011 ob 10:48

Vlado Dimovski spet minister?! Od Nataše Bekvalac do Karla Erjavca
Presenečenje. Na današnjem blejskem kongresu stranke DeSUS napovedali predvolilno koalicijo z mini stranko Slovenska unija
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Na današnjem kongresu stranke DeSUS, ki poteka v Festivalni dvorani na Bledu, se je pojavil tudi predsednik mini stranke Slovenska unija Vlado Dimovski. Skupaj s Karlom Erjavcem sta napovedala sodelovanje svojih strank že pred volitvami, in seveda po njih. Kar pomeni, da bo nekaj članov Unije kandidiralo na listah stranke DeSUS, zlasti v Ljubljani.
Vlado Dimovski naj bi tako dobil priložnost, da pride v parlament, sicer pa ga Erjavec vidi kot enega od ministrov DeSUS-a v bodoči vladi.
Spomnimo, Vlado Dimovski je bil minister za delo, družino in socialne zadeve v vladi Toneta Ropa ter eden pomembnejših politikov Pahorjevih Socialnih demokratov. Nekaj časa je zasedal celo mesto predsednika konference SD, dokler ni stranko zapustil. Decembra 2009 je ustanovil Slovensko unijo, mediji pa so ga pred nekaj dnevi ujeli precej "sesutega" na mariborskem koncertu srbske turbo folk zvezde Nataše Bekvalac.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vlado Dimovski Karlom Erjavcem Toneta Ropa Pahorjevih Nataše Bekvalac

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vlado Dimovski spet minister?! Od Nataše Bekvalac do Karla Erjavca