objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 2. oktober 2011 ob 08:00

Presenečenje. Nova spremljevalka Damijana Jankovića je 19-letna Egipčanka!
Gre za Ursulo Gawish, 19-letno hčerko egiptovskega poslovneža Mohameda Gawisha, solastnika podjetja Most Consulting
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Nekateri mediji so pred dnevi skopo poročali o tem, da je Damijan Janković, starejši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića in direktor Electe, krovne družbe družine Janković, dosedanjo spremljevalko Maxime Picula zamenjal z njeno sošolko na ljubljanski Euro gimnaziji Ursulo, ki naj bi se tudi že vozila njegovo BMW Z4, katerega je prej na voljo imela Maxime.
Mi pa zdaj razkrivamo, kdo je ta skrivnostna Ursula. Gre za 19-letno Egipčanko Ursulu Gawish, hčerko Mohameda Gawisha, egiptovskega poslovneža, ki živi v Ljubljani. S čim se Mohamed Gawish trenutno ukvarja, ni točno znano (na sceni se sicer veliko govori o njegovi preteklosti in prijateljevanju z Draganom Tošičem, prvoobtoženim v zadevi Balkanski bojevnik), je pa javno dostopnih bazah podatkov solastnik podjetja Most Consulting d.o.o., registriranega na Petkovškovem nabrežju 6, skupaj z Zorančo Markovom alias Zoranom Markovom, lastnikom dokaj znane ljubljanske turistične agencije Tao turizem. Osnovna dejavnost njunega podjetja so okrepčevalnice in podobni obrati, toda firma je lani pridelala le 42(?!) evrov prihodkov in zabeležila 873 evrov minusa. Na podlagi pregleda podatkov poslovanja v zadnjih petih letih se pravzaprav zdi, da je podjetje Most Consulting bolj v fazi mirovanja. Zoran Markov je tudi lastnik restavracije Stara mačka, kjer je bil sedež predvolilnega štaba Zorana Jankovića, ko je leta 2006 prvič kandidiral za ljubljanskega župana.
Temnolasa Ursula Gawish trenutno obiskuje 4. razred Euro gimnazije in bo prihodnje leto predvidoma maturirala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damijan Janković Zorana Jankovića Maxime Picula Ursulo Gawish Mohameda Gawisha Draganom Tošićem Zorančo Markovom Zoranom Markovom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Presenečenje. Nova spremljevalka Damijana Jankovića je 19-letna Egipčanka!