objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 19. september 2011 ob 08:02

Helena Kamnar. Ne, ne pogovarjam se z Golobičem, da bi zamenjala Pahorja
Ne vem, kdo si izmišljuje te stvari, se čudi generalna sekretarka vlade. Gregor Golobič pa se menda še vedno obnaša, kot bi bil generalni sekretar Drnovškove LDS
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Generalna sekretarka Pahorjeve vlade Helena Kamnar nam je včeraj zvečer zanikala govorice, da naj bi se intenzivno pogovarjala s prvakom stranke Zares Gregorjem Golobičem, kako naj bi na premierskem stolčku zamenjala Boruta Pahorja. Golobič namreč že nekaj dni pripravlja manever, da bi po zelo verjetnem padcu Pahorjeve vlade na jutrišnjem glasovanju o listi petih novih ministrov, na kar je Pahor vezal svojo zaupnico, v državnem zboru z glasovanjem dobili novega začasnega mandatarja. Po tem načrtu bi se Golobič znebil v delu Zaresove levice močno osovraženega Pahorja in se hkrati "rešil" predčasnih volitev, nova mandatarka pa naj bi postala Helena Kamnar.
Nekdanja Križaničeva državna sekretarka na ministrstvu za finance nam je dejala, da te govorice ne držijo, da se z Gregorjem Golobičem o tem ne pogovarjata, pa tudi drugače "s političnimi strankami nimam nobenih stikov. Ne vem, kdo si izmišljuje te stvari," pravi Helena Kamnar.
Po naših informacijah Socialni demokrati na morebitnem glasovanju o novem mandatarju, če bi do tega sploh prišlo, Kamnarjeve ne bi mogli podpreti, pa tudi sicer ne nameravajo podpreti nikogar, ki bi ga predlagal Golobič. "Ta se še vedno obnaša tako, kot da bi bil Drnovškov generalni sekretar LDS," nam je v petek dejal eden od najvplivnejših članov vodstva SD. Po nekaterih drugih informacijah naj bi Golobič za "krizno" mandatarstvo snubil tudi sedanjega ministra za evropske zadeve in razvoj Mitjo Gasparija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
helena kamnar Gregorjem Golobičem Boruta Pahorja Križaničeva Drnovškov Mitjo Gasparija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Helena Kamnar. Ne, ne pogovarjam se z Golobičem, da bi zamenjala Pahorja