objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 11. september 2011 ob 08:29

Sabina Remar je nekaj časa živela z dvema. Bivšim Kraljem in novim Staničem
Manekenka naj bi sama poskusila odkupiti gradivo in fotografije, ki dokazujejo, da je poletje izmenično preživela z dvema moškima
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Manekenka in bivša miss Universe Slovenije Sabina Remar, ki je s pomočjo svoje prijateljice in ene odd urednic revije Story Andreje Freyer, medijsko lansirala novico, da je zapustila dosedanjega spremljevalca, ljubljanskega podjetnika Tomaža Kralja, in začela hoditi z Martinom Staničem, državnim prvakom v golfu, je po naših informacijah že nekaj časa izmenično hodila z obema, Kraljem in Staničem hkrati. Je pa zanimivo, da v reviji Story niso zapisali, da je novemu spremljevalcu Sabine Remar ime Miran Stanič
Prvo polovico letošnjega poletja sta Remarjeva in Kralj preživela na križarjenju z njegovo jahto, medtem pa je njen novi fant, Martin Stanič, že uporabljal njeno najeto stanovanje na Glinškovi ploščadi (hišna številka je znana uredništvu) in vozil njen avto, ki ga je med križarjenjem pustila v Ljubljani. Po vrnitvi v Slovenijo se je Sabina Remar takoj odpravila na krajše na počitnice s 23-letnim prvakom golfa (Martin Stanič je šest let mlajši od Sabine Remar, medtem ko je Tomaž Kralj precej starejši od nje), 28. avgusta pa so jo spet videli pri Tomažu Kralju v njegovi vili z bazenom na Brezovici, poročajo naši viri.
Vse to je nekdo očitno lepo dokumentiral, saj so nekateri mediji (med njimi tudi Požareport) po elektronski pošti prejeli ponudbo za odkup gradiva in fotografij, ki dokazujejo zgoraj zapisano. Celotno gradivo je bilo na voljo do prejšnjega četrtka (8. september), do 15.00. No, med ponudniki za odkup se je pojavila tudi Sabina Remar, kar naj bi dokazovala kopija elektronskega sporočila, ki naj bi ga imeli prodajalci gradiva.
Mimogrede, mediji napačno poročajo, da je oče golfista Martina Staniča, bankir Borut Stanič, član uprave Nove ljubljanske banke. Gre za nekdanjega člana uprave, ki je marca lani postal predsednik uprave LHB banke v Frankfurtu.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Andreje Freyer Tomaža Kralja Martinom Staničem Borut Stanič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sabina Remar je nekaj časa živela z dvema. Bivšim Kraljem in novim Staničem