objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Petek, 9. september 2011 ob 07:03

Šokantni dokumenti. Kriminalisti špijonirajo celo arhitekta Borisa Podrecco
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborski župan Franc Kangler bo na današnji tiskovni konferenci skupaj z odvetnikom Markom Bošnjakom iz odvetniške družbe Čeferin razkril imena in priimke kriminalistov, ki naj bi "prirejali in ponarejali dokumente, da bi pridobili pozornost sodišča." Mi pa objavljamo enega od uradnih zaznamkov, ki ga je februarja 2008 spisal kriminalist Zlatko Krajnc, vodja skupine znotraj sektorja kriminalistične policije na Policijski upravi Maribor.
Pričujoči dokument (ki pa ni edini, ki ga imamo v uredništvu) je naravnost šokanten, saj nesporno dokazuje, kako slovenska (mariborska) policija in kriminalisti spremljajo, špijonirajo in nadzorujejo znane poslovneže (med njimi celo tuje državljane), politike, arhitekte, podjetja in cerkev  v stalinistični maniri nekdanje politične policije, imenovane Udba ali Stasi.
Iz uradnega zaznamka kriminalista Zlatka Krajnca je že na daleč razvidno, da ne gre za nobeno spremljanje morebitnih osumljencev kaznivih dejanj ali zbiranja dokazov, ampak za bizarno "obveščevalno" dejavnost, tudi s pomočjo tako imenovanih špicljev ali ovaduhov. Dejavnost kriminalista Krajnca, razvidna iz uradnega zaznamka, pa žal ni le grozljiva, ampak tudi nezakonita.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franc Kangler Markom Bošnjakom Zlatko Krajnc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Šokantni dokumenti. Kriminalisti špijonirajo celo arhitekta Borisa Podrecco