objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 7. september 2011 ob 07:37

Hrvat in Ljubljančan prodajala bančne račune Janeza Janše, nato izpuhtela
Med začetkom sojenja v zadevi Patria se nekaterim medijem za denar ponujajo domnevni bančni računi Janeza Janše v tujini, potem pa prodajalci nenadoma skrivnostno izginejo
2011 Pozareport

Odpri galerijo

V nedeljo zgodaj popoldne smo na elektronski naslov dobili ponudbo Ljubljančana (ime in priimek sta znana uredništvu), ki naj bi na Hrvaškem pridobil številke dveh bančnih računov liderja opozicijske SDS Janeza Janše v tujini, po njegovih navedbah v Avstriji in Švici. Ljubljančan nam je sporočil, da bi jih njegov hrvaški vir "rad prodal," in če nas to zanima (glej faksimile).
Nas zanima, seveda, je bil naš odgovor.
Po ure pozneje je sledil pisni odgovor Ljubljančana. "Še preverjam, če so računi pravi. Izpisana naj bi bila tudi vplačila in izplačila, vendar le za leto 2010 in 2011. Koliko ste pripravljeni plačati zanje, vir zahteva nekaj tisoč evrov."
Preden zadeve ne vidimo in preverimo, za kaj sploh gre, ne moremo govoriti o ceni, to je vendar jasno, smo odgovorili Ljubljančanu.
Malo pred peto uro popoldne se je "vir" oglasil tretjič, tokrat zadnjič. "Seveda je to jasno, samo koliko ste pripravljeni dati za to zadevo, če bo v redu?"
Ponovili smo naš prejšnji odgovor in dodatno predlagali, naj ceno potemtakem predlagata on in njegov hrvaški vir.
Nato se Ljubljančan ni več oglasil.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janeza Janše

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hrvat in Ljubljančan prodajala bančne račune Janeza Janše, nato izpuhtela