objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 5. september 2011 ob 07:07

Noseča urednica Goga Sredojević na skrivaj pripravlja svoj medijski projekt
Skupaj z Markom Žitnikom se hvalita, da že imata pogodbe z oglaševalci, pri trženju pa naj bi jima pomagala Bernarda Jeklin
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Gordana Sredojević Goga, odgovorna urednica Obrazov, Eve in Smrklje, treh edicij bankrotiranega založniškega podjetja Delo Revije, na skrivaj pripravlja svoj medijski projekt. Po naših zanesljivih informacijah gre za spletni medij, vsebinsko podoben reviji Obrazi, z družabno kroniko in modo. Goga Sredojević je sicer uradno na porodniškem dopustu, vendar aktivno novači bodoče sodelavce, njen partner v novem medijskem projektu pa je Mark Žitnik, nekdanji propadli solastnik in direktor TV Paprike, ki dela kot vodja marketinga v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongo.
Goga Sredojević je februarja letos, skupaj z možem Milanom Sredojevićem, srbskim teniškim trenerjem, ustanovila tudi podjetje MGM Media Optima, kreativa za medije in šport d.o.o., z medijskim projektom pa naj bi štartala že jeseni. Mimogrede, Milan Sredojević kot teniški trener v Sloveniji ni naredil kakšne posebne kariere in je pred časom zaprl status samostojnega podjetnika oziroma športnega delavca.
Zanimivo, da Sredojevićeva, skupaj z Markom Žitnikom, bodočim sodelavcem zagotavlja, da naj bi že imela sklenjene pogodbe z oglaševalci, pri trženju pa naj bi jim z lobiranjem pomagala nekdanja urednica Jane in Lady Bernarda Jeklin. No, vsaj ena govorica, povezana z njunim medijskim projektom, se je že izkazala za neresnično. Sredojevićeva in Žitnik naj bi najela poslovne prostore na Komenskega 11, toda Marko Jaklič, direktor Lekarne Ljubljana, ki upravlja poslovno stavbo na Komenskega 11, te govorice zanika.
Gordana Sredojević Goga je kot urednica na Delu Revijah sicer pogrnila na celi črti. Prodana naklada revije Obrazi je padla na skromnih štiri tisoč izvodov tedensko, naklada revije Eva je zdrsnila na 5.600 izvodov mesečno (pred leti so jo prodali okoli 15.500 izvodov), prodana naklada revija Smrklja pa je zgrmela še bolj, z 21.300 na 5.700 izvodov mesečno (gre za uradne podatke Slovenske oglaševalske zbornice).
Gordana Sredojević Goga na naša vprašanja, povezana z novim medijskim projektom, ni hotela odgovarjati.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gordana Sredojević Goga Mark Žitnik Milanom Sredojevićem Bernarda Jeklin Marko Jaklič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Noseča urednica Goga Sredojević na skrivaj pripravlja svoj medijski projekt