objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 30. avgust 2011 ob 07:27

Bo sploh kdaj odvetnica? Branka Zobec Hrastar tožilstvo zapušča že osem let
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Na vrhovnem državnem tožilstvu so tudi uradno potrdili navedbe naših virov, da višja državna tožilka Branka Zobec Hrastar "za zdaj ostaja na tožilstvu, saj odstopne izjave še ni podala," in včeraj je po navedbah urada generalnega državnega tožilca odšla še na letni dopust. To smo pisali v članku Patria, dokumenti. Strogo zaupno.
Spomnimo, višja državna tožilka Branka Zobec Hrastar je pred začetkom poletja javno napovedala, da po koncu sodnih počitnic zapušča tožilske vrste in odhaja med odvetnice. Zato je generalni državni tožilec Zvonko Fišer razvpito zadevo Patria, kjer se sojenje začenja prihodnji ponedeljek (5. septembra), predal novemu tožilcu, vrhovnemu državnemu tožilcu Andreju Ferlincu.
Ampak letošnje sodne počitnice so že "zdavnaj" končane, toda Zobec Hrastarjeva na dopust odhaja šele zdaj?!
No, naši viri iz tožilstva še navajajo, da Branka Zobec Hrastar pravzaprav že osem let govori, kako zapušča tožilstvo in odhaja med odvetnice. To naj bi, ob kavicah in drugje, pripovedovala že takrat, ko je posebno skupino tožilcev za pregon organiziranega kriminala še vodil Harij Furlan, zdaj direktor Nacionalnega preiskovalnega urada.
(Bojan Požar)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Branka Zobec Hrastar Zvonko Fišer Andreju Ferlincu harij furlan (Bojan Požar)

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bo sploh kdaj odvetnica? Branka Zobec Hrastar tožilstvo zapušča že osem let