objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Nedelja, 28. avgust 2011 ob 07:21

Poroka Ane Tavčar. Jelinčič ponavlja: Poročiti se je hotela s Prijateljem!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

"Koliko so stali prstani, ni relevanten podatek, saj sva jih izbrala zato, ker so nama bili všeč, denar pri tem ni igral nikakršne vloge," se je televizijka Ana Tavčar (oddaja Dobro jutro na prvem programu TV Slovenija) samozavestno pohvalila novinarki Slovenskih novic. Novinarka jo je spraševala o ceni poročnih prstanov, ki jih Tavčarjeva in njen bodoči mož Igor Pirkovič, urednik oddaje Tednik (TVS), kupujeta pri Zlatarni Celje.
Nenavadno hvalisanje po medijih, češ, midva imava denarja čez glavo, pa ni edina aferica pred napovedano poroko menda že noseče Tavčarjeve in Pirkoviča.Ponovno zanikanje Ane Tavčar, da je bila pred časom tik pred poroko z nekdanjim in zaprtim poslancem Slovenske nacionalne stranke Srečkom Prijateljem, je "razburila" tudi prvaka SNS Zmaga Jelinčiča Plemenitega, ki ga je Prijatelj takrat zaprosil, naj mu bo poročna priča (glej članek Ana Tavčar zanika, da je hodila s poslancem Prijateljem).
Mimogrede, Igor Pirkovič je šestnajst let starejši od Tavčarjeve, televizijka pa naj bi z njim "vzljubila Idrijo in začela gojiti večjo ljubezen do domovine," kot je pred časom dejala v nekem intervjuju.
"Ni res, kar zdaj govori Ana Tavčar, da sta s Srečkom šla samo dvakrat na kavo in naredila tudi intervju," pojasnjuje Zmago Jelinčič. "Res sta se nameravala poročiti, njuno poroko je očitno preprečila aretacija in zaprtje Srečka Prijatelja. Zelo dobro vem, da jo je Srečko vozil k njemu domov, v hišo na Orleku, predstavil jo je svoji ženi Aleksandri in ji povedal, da se bo ločil in poročil s Tavčarjevo. Peljal jo je tudi v Berlin, kjer sta se zabavala deset dni," pravi Zmago Jelinčič Plemeniti, ki se čudi, zakaj Ana Tavčar danes vse to zanika.
(Bojan Požar)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ana Tavčar igor pirkovič Srečkom Prijateljem Zmaga Jelinčiča Plemenitega Aleksandri (Bojan Požar)

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Poroka Ane Tavčar. Jelinčič ponavlja: Poročiti se je hotela s Prijateljem!