objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 25. avgust 2011 ob 07:05

LDS fantastično podprl Kresalovo. Ta pa bo tožila Klemenčičevo komisijo
Na sinočnji seji sveta liberalnih demokratov vseh 54 prisotnih članov glasovalo za Kresalovo, Blaž Kavčič pa je sejo zapustil predčasno. Komisijo za preprečevanje korupcije napadel tudi odvetnik Senica
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Odstopljena ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS Katarina Kresal je včeraj zvečer na seji sveta LDS, kamor je prišla po zaupnico, dobila absolutno podporo. Za zaupnico Kresalovi je namreč glasovalo vseh 54 prisotnih članov sveta (kar je dobesedno fantastično in fanatično hkrati), Blaž Kavčič, ki je zahteval njeno razrešitev, pa je sinočnjo sejo sveta, sicer zaprto za novinarje in javnost, (raje) zapustil predčasno.
Po koncu seje je Kresalova napovedala tožbo zoper komisijo za preprečevanje korupcije pod vodstvom Gorana Klemenčiča, ker je razvpiti najem Pogačarjeve stavbe na Dimičevi ulici razglasila za koruptivno. O podrobnostih tožbe bivša ministrica ni želela govoriti.
Spomnimo, nekaj ur pred včerajšnjo sejo sveta je komisijo za preprečevanje korupcije in spletno aplikacijo Supevizor (javno pregled finančnih izdatkov državnih institucij) napadel tudi odvetnik Miro Senica, češ, Supervizor podaja "izkrivljeno sliko." No, Klemenčičev Supervizor so - za razliko od partnerja Katarine Kresal - pohvalili predstavniki hrvaških in ameriških oblasti.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarina Kresal Blaž Kavčič Gorana Klemenčiča Pogačarjeve miro senica

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

LDS fantastično podprl Kresalovo. Ta pa bo tožila Klemenčičevo komisijo