objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 20. avgust 2011 ob 07:42

Pred svetom LDS. Če se združita Anderlič in Kavčič, Kresalova lahko odleti
Nespodobno. Zdaj je bivša ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal ni zmogla dovolj moči in dostojanstva, da bi se včeraj popoldne pokazala poslancem državnega zbora
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj popoldne so se poslanci državnega zbora na izredni seji parlamenta uradno seznanili z odstopom ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal, toda Kresalova očitno ni zmogla niti toliko moči in dostojanstva, da bi se v parlamentu vsaj pokazala. Kar bi se vsaj spodobilo.
Prihodnjo sredo pa Katarino Kresal čaka še glasovanje o zaupnici na svetu LDS. Pričakovati je, da bo zaupnico dobila, ker je sestava sveta izbrana precej po njenem okusu, je pa velika manipulacija, da po zaupnico sploh odhaja pred svet stranke, glede na dejstvo, da je bila za predsednico izvoljena na kongresu LDS, ne pa znotraj sveta stranke. Tudi premier Borut Pahor odhaja po zaupnico v državni zbor, ne pa na vlado.
Kljub temu naši viri znotraj LDS pravijo, da bi Kresalova zanesljivo padla, če bi se, proti njej namreč, združila predsednik sveta LDS Tone Anderlič in poraženi kandidat za predsednika stranke na zadnjem kongresu Blaž Kavčič.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarine Kresal Borut Pahor Tone Anderlič Blaž Kavčič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pred svetom LDS. Če se združita Anderlič in Kavčič, Kresalova lahko odleti