objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 16. avgust 2011 ob 07:06

Ponudba Zorana Jankovića. Če ga podpre vsa levica, on premaga Janeza Janšo
Toda predsednik vlade Borut Pahor je trenutno zadnji, ki bi bil za Jankovića. Še več, Pahor naj bi dal vedeti, da če bo Janković poskušal postati premier, kmalu ne bo več niti ljubljanski župan
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanski župan Zoran Janković je že večkrat javno zatrdil, da ne bo šel v nobeno politično stranko, prav tako ne na prihodnje parlamentarne volitve. Toda njegova ponudba, kako postati predsednik vlade in zagotoviti zmago politični levici, je na mizi. Od tukaj tudi njegove optimistične izjave v zadnjem času, da Janez Janša na volitvah ne bo zmagal.
Jankovićeva ponudba je po naših informacijah sledeča. Če ga odločno podprejo vsi ključni akterji levice, Danilo Türk, Milan Kučan, Gregor Golobič, Borut Pahor, Katarina Kresal in Janez Stanovnik, kar naj bi mu prineslo volilno zmago tudi "izven Ljubljane," on edini (lahko) garantira zmago nad Janšo.
Toda Borut Pahor je trenutno menda zadnji, ki bi podprl Jankovića, pravijo nekateri naši viri. Še več, Pahor naj bi dal vedeti, da če bo Janković poskušal postati premier, kmalu ne bo več niti ljubljanski župan.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zoran Jankovič Janez Janša Danilo Türk Milan Kučan Gregor Golobič Borut Pahor Katarina Kresal janez stanovnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ponudba Zorana Jankovića. Če ga podpre vsa levica, on premaga Janeza Janšo