objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Četrtek, 4. avgust 2011 ob 00:15

Odstavili nekdanjega poslanca LDS, ker si menda ni želel znižati plače
Nadzorniki dva Milana poslali v kot. Milan Pukšič in Milan Petek v torek zvečer zamenjana z mesta direktorja in prokurista družbe Marifarm
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Člani nadzornega sveta mariborske družbe Marifarm, ki je v lasti Javnega zdravstvenega zavoda Mariborske lekarne, so v torek zvečer z mesta direktorja in prokurista "nepričakovano" odstavili Milana Pukšiča in Milana Petka. Po neuradnih informacijah naj bi ju zamenjali zato, ker si nista hotela znižati svojih plač, kar naj bi zahtevali nadzorniki, govori pa se tudi, da je "zadaj še nekaj več." Vodenje družbe je začasno kot vršilka dolžnosti direktorice za naslednje tri mesece prevzela Brigita Brumen, sicer predsednica nadzornega sveta družbe Marifarm in članica izvršilnega odbora mariborske SDS.
Spomnimo, Milan Petek je nekdanji poslanec in bivši mariborski mestni svetnik LDS, ki je vrste liberalnih demokratov zapustil lani poleti, tik pred lokalnimi volitvami.
Po zadnjih informacijah pa naj bi zamenjavo obeh prvih mož Marifarma zahteval in koordiniral mariborski župan Franc Kangler, zaradi slabih poslovnih rezultatov podjetja, ki je menda že insolvetno. Milan Pukšič naj bi družbo zapustil, Milanu Petku pa znotraj Marifarma iščejo novo delovno mesto.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milana Pukšiča Milana Petka Brigita Brumen Franc Kangler

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Odstavili nekdanjega poslanca LDS, ker si menda ni želel znižati plače