objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 28. julij 2011 ob 07:51

Darijan Košir ponosen na časnik Delo. Janši ne bo pomagal noben PR spin več
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji odgovorni urednik časnika Delo, trenutno direktor vladnega urada za komuniciranje in menda bodoči diplomat Darijan Košir je v polemiki z novinarko časnika Finance Simono Toplak (po elektronski pošti) med drugim zapisal tako imenovano "ločeno zasebno mnenje" o najnovejših fotografijah Janeza Janše in visoko noseče Urške Bačovnik na Facebooku.
Visoki uradnik Košir piše, kako je ponosen na nekdaj njegovo Delo, ki je afero Patria precesiralo v nulo. In ko se bo tej zadevi prišlo do dna, tako Košir, prvaku SDS Janši ne bo več pomagal noben piarovski spin.
Citiramo Darijana Koširja: "...In drugič, pri Janševem PR-ju imam spet ločeno zasebno (!) mnenje: menim, da gre za slab poskus odvračanja pozornosti od zadeve Patria, kjer se krog sumov oži in vodi vse bližje k njemu in njegovim najtesnejšim sodelavcem, ki so se že začeli lepo zapletati v laži. Vidiš, tukaj pa sem ponosen na nekdaj moje Delo, ki je to afero preseciralo v nulo. In ko se bo tej zadevi prišlo do dna, ne bo pomagal noben PR spin več..."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Darijan Košir Simono Toplak Janeza Janše Urške Bačovnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Darijan Košir ponosen na časnik Delo. Janši ne bo pomagal noben PR spin več