objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 27. julij 2011 ob 07:05

Kazni, vožnje brez izpita. Damijanu Jankoviću policija zaplenila mercedesa!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Damijan Janković, starejši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića in direktor ter solastnik Electe, krovnega prodjetja družine Janković, je včeraj popoldne ostal brez svojega mercedesa bele barve, modela CL 65AMG. Policisti so mu avto zaplenili okoli pol štirih popoldne zaradi večkratnih ponovljenih prometnih prekrškov in vožnje brez izpita. Novico je na uredništvo časopisa Slovenske novice sporočil eden od bralcev, pozneje pa je vest potrdil tudi tiskovni predstavnik ljubljanske Policijske uprave Vinko Stojnšek.
Slednji pravi, da so "policisti vozilo znamke mercedes zasegli v Kolezijski ulici, zoper kršitelja pa bo podan obdolžilni predlog."
Damijan Janković zaplembe avtomobila sinoči za naš portal ni želel komentirati. Sicer pa Damijan Janković in njegov mercedes slovita po številnih prometnih prekrških, predvsem po "legendarnem" napačnem parkiranju na pločnikih in prehodih za pešce. Po nekaterih informacijah mestni redarji njegov avto zelo dobro poznajo in mu raje ne lepijo kazni, medtem ko Damijan Janković trdi, da to ni res, in da kazni, če mu jih izrečejo, pošteno plačuje. Tako nas je vsaj prepričeval pred nekaj meseci. Ni pa znano, koliko časa in zakaj je Damijan Janković vozil brez vozniškega izpita. Mimogrede, nov mercedes, model, kot ga vozi Damijan Janković, stane okoli 150 tisoč evrov.
In zanimivo, policisti so Damijanu Jankoviću mercedesa zaplenili v Trnovskem pristanu pred elitnim blokom, imenovanim Močerad, kjer Damijan Janković tudi stanuje. V tem bloku sicer stanujejo tudi nekateri drugi znani Slovenci, denimo zakonca Nevenka in Janez Pergar, nekdanji košarkaš, zdaj trener Slobodan Subotič Piksi, in poslovnež Matjaž Sattler.
Pred časom smo že pisali, da Damijan Janković ponovno živi skupaj z občasno manekenko in gimnazijko ljubljanske Euro gimnazije Maxim Pikula (glej članek Zveza se vrača, biznis tudi. Damjan Janković in Maxime Pikula spet skupaj).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damijan Janković Zorana Jankovića Vinko Stojnšek Nevenka Janez Pergar Slobodan Subotič Piksi Matjaž Sattler

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kazni, vožnje brez izpita. Damijanu Jankoviću policija zaplenila mercedesa!