objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 30. junij 2011 ob 07:13

Borut Pahor. Po imenih novih ministrov pri plus 30 tekel po Vodnikovi cesti
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Nekaj minut potem, ko je kabinet predsednika vlade medijem uradno sporočil imena ministrov (ob 14. uri in dvajset minut), ki bodo začasno vodili izpraznjene ministrske resorje treh odhajajočih ministric stranke Zares, se je premier Borut Pahor odpravil na tek. Ljubljančani, ki so se malo po tretji uri popoldne slučajno znašli na Vodnikovi cesti, so bili priča nenavadnemu prizoru. Totalno prepoteni Pahor je tekel v tesno oprijeti modri tekaški majici in kratkih hlačah, varnostnik pa ga je, rahlo za njim, spremljal s kolesom. Ljudje, ki so iskali senco, so nejeverno gledali in se čudili. Bilo je tako vroče, da se je komaj dalo hoditi, premier pa je tekel na plus 30 stopinj Celzija.
Spomnimo, Mitja Gaspari prevzema gospodarski resor Darje Radić, Boštjan Žekš bo začasno vodil ministrstvo za kulturo, ki ga zapušča Majda Širca, Pahor sam pa ministrstvo za javno upravo, namesto Irme Pavlinič Krebs. Torej točno tako, kot smo napovedali na našem portalu.
Nekoliko bolj hladno senco in teraso znane restavracije Kovač v Tomačevem pa je približno ob istem času raje izbral krog ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Vsi njegovi podžupani in člani Liste Zorana Jankovića "so zavzeli celotno teraso in se niso dali motiti od ostalih gostov, ki jih resda ni bilo veliko," poročajo naši viri. Očitno so se še "zadnjič" zbrali pred dopusti, opaženi pa so bili vsi člani liste,razen Grege Tomca in Mitje Meršola. In zanimivo, zraven je prišel tudi dekan ljubljanske ekonomske fakultete in nekdanji minister za finance Dušan Mramor, za katerega se že dlje časa govori, da je postal pravi oboževalec ljubljanskega župana.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Borut Pahor Mitja Gaspari Darje Radič Boštjan Žekš Majda Širca Irme Pavlinič Krebs Zorana Jankovića Grege Tomca Mitje Meršola Dušan Mramor

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Borut Pahor. Po imenih novih ministrov pri plus 30 tekel po Vodnikovi cesti