objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Nedelja, 26. junij 2011 ob 08:10

Poglejte video. Kdo na petkovi proslavi je žvižgal in kričal proti vladi!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Kot smo včeraj že poročali, so se med petkovo osrednjo državno proslavo ob 20. obletnici samostojne Slovenije na prenovljenem Kongresnem trgu sredi Ljubljane slišali žvižgi in vzkliki, namenjeni vladi in posameznim politikom. Žvižganje je bilo najglasneje takrat, ko so na prizorišče proslave prišli premier Borut Pahor, predsednik državnega zbora Pavle Gantar in predsednik države Danilo Türk. Slednjemu so žvižgali tudi med slavnostnim govorom.
Demonstranti so bili opremljeni s transparenti (Za Slovenijo) in karantanskimi grbi, šlo pa naj bi za skupino "mladih domoljubov". Na prizorišče so prišli malo po 21. uri (glej videoposnetek), ko se je končala slavnostna seja državnega zbora in začel slavnostni govor predsednika Türka. Med prihajanjem posameznih politikov so kričali slogane "Za Slovenijo, Dol z vlado" in "Proti komunizmu," organizatorji proslave pa so jih želeli preglasiti z višanjem glasnosti glasbe, kar je razvidno v drugi polovici posnetka. Nato so protestno odšli, menda zato, ker niso hoteli prisostvovati predstavi, ki je po navedbah enega od demonstrantov "spominjala na sedmino banana republike," vodi pa jo, po njihovih navedbah, "kaviar-komunistična" vlada. Policija je bila do skupine mladih domoljubov korektna, zato tudi ni prišlo do fizičnih izgredov.
Je pa zanimivo, da so domoljubi, kot si sami pravijo (drugi jih namreč označujejo z obritoglavci ali skinheadi ter skrajnimi desničarji), prisotnim novinarjem delili posebej pripravljeno izjavo za javnost, ki pa je mediji niso objavili. Njihovo "izjavo" lahko v celoti preberete na koncu članka.
Videoposnetek mladih domoljubov se je že pojavil na spletnem portalu YouTube, kjer ga je včeraj naložil uporabnik pod imenom Propagiator.

IZJAVA
Kot že tolikokrat do sedaj smo se tudi letos zbrali mladi domoljubi iz vse Slovenije, z namenom, da izkažemo spoštovanje do naših vzornikov, ki so takrat za ceno svojih življenj izborili našo svobodo izpod nekdanjega totalitarnega režima. Svoja življenja so žrtvovali za svobodno Slovenijo, ki pa so nam jo ugrabili. Ugrabili so jo tisti, ki so jo upravljali v prejšnji državi in jo v današnji privatizirali. Tako današnja ureditev v Sloveniji najbolj spominja na zmes najslabših prvin fevdalizma, komunizma in kapitalizma. Nekateri lahko počnejo kar hočejo in se nam vsem pri tem še vsak dan smejijo v obraz iz televizijskih ekranov. Vsi ostali pa lahko le nemočno prenašajo represijo aparata, ki hoče napolniti izropano blagajno, s strani osebkov v rdečih kravatah.
Situacija je tako brezizhodna, da bi se po javnomnenjskih raziskavah kar polovica Slovencev strinjala s priključitvijo k naši severni sosedi, dve tretjini mladih pa bi takoj zapustilo državo, če bi imeli to možnost. Mi predstavljamo generacije, ki ne poznajo drugega kot tranzicijo in recesijo. Generacije, ki so jim ukradli prihodnost. Generacije, ki nikoli ne bodo živele tako dobro kot naši starši. Generacije, ki bodo drago plačale zapitek prejšnjih generacij. Na področju mladih plujemo naravnost v srbski scenarij.
Vsi mladi, ki so bili izobraženi, sposobni ali pa so imeli možnost oditi, so odšli. Tisti, ki so ostali, so propadli. Ko so mladi družno razbili parlament in napadali policijo, je bila edina reakcija moraliziranje o uničenih šipah. Nihče ni moraliziral o uničenih generacijah. Nihče ni razumel ali pa ni hotel razumeti kristalno jasnega sporočila.
Kot ves narod smo tudi mi nezadovoljni z vodenjem države, ki spominja na prosti pad v prepad. Zato smo se odločili pokazati kaviar-komunistični vladi, da je današnji dan praznik iz še enega razloga. Danes je začetek konca, njihovega konca. Glede na razkroj države, ki so ga povzročili, upamo da za zmeraj.
V SPOMIN IN SLAVO VSEM, KI SO SE BORILI ZA SLOVENIJO!
OD ZIBELI DO GROBA NE GANE NAŠA SE ZVESTOBA!

Dan državnosti 2011 s Tukaj je Slovenija - YouTube

Dan državnosti 2011 s Tukaj je Slovenija ZA SLOVENIJO! DOL Z VLADO!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Borut Pahor Pavle Gantar Danilo Türk

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Poglejte video. Kdo na petkovi proslavi je žvižgal in kričal proti vladi!