objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 25. junij 2011 ob 07:17

Zveza se vrača, biznis tudi. Damjan Janković in Maxime Pikula spet skupaj
Ljubljanski podjetnici Maxime in njena mama Tadeja Pikula sta odprli tudi novo podjetje, Bufet kultura in okusi d.o.o.
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Damjan Janković, starejši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, in "maturantka" Euro gimnazije ter bivša manekenka Maxime Pikula Ranković sta spet par, je slišati na ljubljanski sceni. Po pripovedovanju naših virov sta ponovno skupaj približno mesec dni, Damjan Janković pa "ljubezenskega comebacka" ne komentira.
Spomnimo, Damjan Janković in Maxime Pikula Ranković sta se (prvič) razšla decembra lani in novoletne praznike preživela ločeno. Janković je bil v Kranjski Gori, Maxime pa v Ljubljani.
Slišati je tudi govorice, da naj bi njena mama, Tadeja Pikula, najemnica lokala Maximal ob nabrežju Ljubljanice, pred nekaj tedni poplačala velik dolg za najemnino lokala mestni občini Ljubljana, menda naj bi šlo za 50 tisoč evrov. Podjetnica Tadeja Pikula je pred nekaj meseci sicer zaprla svoje podjetje Minimal d.o.o., registriranega na Mestnem trgu 4, in odprla novo podjetje Bufet kultura in okusi d.o.o., ki ga je 20. julija 2010 registrirala na Miklošičevi cesti 28. Stoodstotna lastnica Bufet d.o.o. je Maxime Pikula, obe z mamo pa sta vpisani kot direktorici družbe. Prihodki Bufeta d.o.o. v lanskem letu so znašali nekaj več kot 2.300 evrov, poslovna izguba pa natančno 59 evrov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damjan Janković Zorana Jankovića Maxime Pikula Ranković Tadeja Pikula

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zveza se vrača, biznis tudi. Damjan Janković in Maxime Pikula spet skupaj