objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 21. junij 2011 ob 07:03

Pahor demantira: Nisem rekel, da ne bom kandidiral na prihodnjih volitvah
Niti slučajno nisem rekel, da na prihodnjih volitvah ne bom kandiral. O tem niti ne razmišljam, zatrjuje predsednik vlade Borut Pahor
2011 Pozareport

Odpri galerijo

"Služba zame se bo že našla, če ne doma, pa v tujini, če ne v javnem sektorju, pa v zasebnem." Tako je na včerajšnji tiskovni konferenci po "odločilnem" sestanku z Gregorjem Golobičem in Katarino Kresal predsednik vlade in Socialnih demokratov Borut Pahor odgovoril na vprašanje, ali bo na prihodnjih volitvah, kadarkoli že bodo, še kandidiral. Na dodatno vprašanje, ali to pomeni popoln umik iz politike, tudi z vodenja stranke, pa je dodal: "Stranke ne bi pustil na cedilu, ker ta tudi ni mene. Na voljo ji bom."
Iz teh odgovorov so takoj izbruhnili naslovi člankov (na spletnem portalu Finance) in televizijskih prispevkov (24ur na Pop TV), kako je Pahor izjavil, da na prihodnjih volitvah ne bo več kandidiral. Malo pred sedmo uro zvečer pa nam je Pahor po telefonu te zapise zelo odločno zanikal.
"Niti slučajno nisem rekel, da na prihodnjih volitvah ne bom več kandidiral. O tem niti ne razmišljam. Rekel sem samo, da svoje stranke ne bom pustil na cedilu, ker me tudi stranka ni nikoli pustila na cedilu. Moj odgovor na vprašanje novinarke Katje Šeruga (Pop TV) je zadeval mojo morebitno kariero po koncu politične kariere, ko in če bo do tega prišlo." Tako premier Pahor.
Spomnimo, o tem, kje naj bi imel Borut Pahor urejeno "novo službo," smo na našem portalu poročali že 6. junija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregorjem Golobičem Katarino Kresal Borut Pahor Katje Šeruga

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pahor demantira: Nisem rekel, da ne bom kandidiral na prihodnjih volitvah