objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 2. junij 2011 ob 17:45

Klepet, to in ono. Kučan in Rupel spet skupaj, tokrat na kavi v Maxiju
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Dva dni po izdaji najnovejše knjige dolgoletnega ministra za zunanje zadeve Dimitrija Rupla z naslovom Slovenija na svetovnem prizorišču (spomnimo, na predstavitvi knjige v prostorih Slovenske matice se je v torek dopoldne pojavil tudi nekdanji predsednik države Milan Kučan), sta bila Kučan in Rupel spet skupaj. Tokrat na kavi tik pred pasažo ljubljanskega Maximarketa, v "čokoladnici". Na kavi sta se zadržala približno eno uro.
Dimitrij Rupel nam je kasneje povedal, da je do kave prišlo na pobudo nekdanjega predsednika, pogovarjala pa sta se, kot pravi Rupel, "to in ono. O dvajseti obletnici osamosvojitve, Ruplovi knjigi in dogodkih zadnjih dvajsetih let." Tudi Milan Kučan nam je po SMS sporočil, da sta se "z Ruplom pogovarjala o njegovi knjigi." Naključni očividci "kavice" med Kučanom in Ruplom sporočajo, da je bil nekdanji minister za zunanje zadeve oblečen precej elegantno, bivši predsednik države pa bolj športno.
Mimogrede, čokoladnica pred Maxijem očitno postaja Kučanova eksterierna pisarna, saj se tam pogosto srečuje s svojimi gosti. 7. aprila, denimo, se je v čokoladnici dobil s komentatorjem Dela Borisom Ježem (glej fotografijo).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dimitrija Rupla Milan Kučan Borisom Ježem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Klepet, to in ono. Kučan in Rupel spet skupaj, tokrat na kavi v Maxiju