objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 31. maj 2011 ob 16:05

Kdo bi si to mislil?! Dimitrij Rupel danes dopoldne združil Kučana in Janšo
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji minister za zunanje zadeve Dimitrij Rupel je danes dopoldne v prostorih Slovenske matice na Kongresnem trgu v Ljubljani predstavil svojo najnovejšo knjigo z naslovom Slovenija na svetovnem prizorišču.
"Knjiga je nabita z optimizmom," pravi predsednik Slovenske matice Milček Komelj, na Ruplovo promocijo pa sta med drugimi prišla tudi predsednik opozicijske SDS Janez Janša in nekdanji predsednik države Milan Kučan. Slednji je prišel skoraj točno in se usedel v sedmo vrsto, zraven nekdanjega politika in publicista Igorja Omerze. Janša je prikorakal v družbi bivšega ministra za notranje zadeve in nekdanjega predsednika Zbora za republiko Petra Jambreka, in se, Janša, namreč, usedel v zadnjo vrsto, blizu prav tako bivšega ustavnega sodnika Toneta Jerovška. Jambrek se je namestil dve vrsti naprej (za Kučanom in Omerzo), kjer mu je družbo delala novinarka in publicistka Alenka Puhar.
Tik pred koncem predstavitve sta Janša in Kučan ločeno odšla, po vsem sodeč zato, da ju prisotni novinarji ne bi slučajno soočili. "Hkratni" prihod Kučana in Janše pa je očitno najbolj presenetil medije, saj se je na prizorišču znašla le ena televizijska ekipa s kamero, to je Info TV. Rupel, ki je danes priznal, da "vse od konca leta 2008 ni imel nobenega pametnega dela, ampak je pisal knjige," je na predstavitvi svoje knjige najprej pozdravil Janšo, potem Jambreka in nato še Kučana ... točno po tem vrstnem redu.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
dimitrij rupel milček komelj Janez Janša Milan Kučan Igorja Omerze Petra Jambreka Toneta Jerovška alenka puhar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo bi si to mislil?! Dimitrij Rupel danes dopoldne združil Kučana in Janšo