objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 21. maj 2011 ob 07:41

Žarnić je brez morale in dostojanstva. Pahor, zamenjaj to dvolično kreaturo
Po poteh ministra Roka Žarnića tudi ministrica Irma Pavlinič Krebs, če bo Golobičev Zares po referendumskem trojčku zapustil koalicijo
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Govorice, da naj bi stranko DeSUS zapuščala tudi generalni sekretar Ljubo Jasnič in vidna članica stranke Meta Vesel Valentinčič, je predsednik DeSUS-a Karl Erjavec označil za poskus destabilizacije njegove stranke. Morda ima prav, toda Ljubo Jasnič se je kljub vsemu zavil v skrivnostni molk.
Medtem pa znotraj levice "bruhajo" na DeSUS, predvsem na ministra za okolje in prostor Roka Žarnića, ki se je raje odločil zapustiti svojo stranko, samo da bi ostal minister v Pahorjevi vladi. Pri tem pa Žarnić celo bizarno izjavlja, da ne želi biti dvoživka in kako je Slovenija ohranila ministra, čeprav je (neka) stranka izgubila enega člana. Spomnimo, pred enim mesecem, ko je Erjavec napovedal odhod DeSUS-a iz vlade, je Žarnić govoril ravno obratno. Pa tudi minister je postal izključno po zaslugi stranke DeSUS.
"Minister Žarnić je brez morale in dostojanstva, za takšnega človeka ne bi smelo biti prostora v Pahorjevi in nobeni drugi vladi," nam je včeraj dejala vidna političarka Socialnih demokratov. In dodala, da bi "Borut Pahor moral zamenjati to dvolično kreaturo."
Sicer pa naj bi nekaj podobnega pripravljala tudi ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs, pravijo naši viri. Če bo stranka Zares po referendumskem trojčku (5. junija) zapustila vladno koalicijo, naj bi ministru za visoko šolstvo Gregorju Golobiču pri odhodu iz vlade sledili (le) še ministrici za kulturo in gospodarstvo, Majda Širca in Darja Radić, ne pa tudi Irma Pavlinič Krebs, za katero naši sogovorniki iz vrst Socialnih demokratov pravijo, "saj Irma bi lahko bila tudi naša." Menda naj bi se premier Pahor in Irma Pavlinič Krebs to načelno že dogovorila.

Odmev
Navedbe o tem, da naj bi se ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs in predsednik Vlade RS Borut Pahor dogovarjala o ravnanju ministrice po 5. juniju 2011, kot je opisano v prispevku "Žarnić je brez morale in dostojanstva. Pahor, zamenjaj to dvolično kreaturo", ne držijo.
Prijazen pozdrav,
Katja Mihelj Nagode, kabinet ministrice
Svetovalka za odnose z javnostmi in promocijo

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ljubo Jasnič Meta Vesel Valentinčič Karl Erjavec Roka Žarnića Borut Pahor Irma Pavlinič Krebs Gregorju Golobiču Majda Širca Darja Radič Odmev

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Žarnić je brez morale in dostojanstva. Pahor, zamenjaj to dvolično kreaturo