objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 17. maj 2011 ob 06:58

Bo Miro Senica tožil bivšega specialca Kunstlja, ker ga blati na blogu?!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji vojaški specialec Mitja Kunstelj se je na svojem blogu "Mikstone special" tokrat spravil na bivšega novinarja in poslanca SDS Mira Petka, ministrico za notranje zadeve in predsednico LDS Katarino Kresal, predvsem pa na odvetnika Mira Senico. Bloger Kunstelj kakor "razkriva", da naj bi Petka pred leti brutalno pretepli zato, ker je spal z neko žensko, Kresalova da je počasi prešla iz ekstazija na kokain, Senici pa "naprej meče" erotične eskapade sredi devetdesetih let v ljubljanskem hotelu Slon.
Da gre za "blatenje", menda ni dvoma, odlomki iz Kunsteljevega bloga pod naslovom "Dost vas mam!" pa se pojavljajo tudi na drugih spletnih forumih. Zato se mnogi sprašujejo, ali bo odvetnik Senica uresničil svoje grožnje, ki jih je medijsko napovedal po nedavnem ponovnem izbruhu afere Baričevič. Namreč, da bo tožil vsakogar, ki bo blatil njegovo dobro ime. Skratka, bomo videli, ali se bo Miro Senica sodno spravil na Mitjo Kunstlja ali ne? Kunstelj je drugače stari znanec policije in sodišča, kjer mu trenutno sodijo zaradi domnevnega vloma in kraje avtomobila ter razpečevanja pomirjeval, konoplje in heroina.
Nekateri, menda insajderji, sicer trdijo, da naj bi bizarni blog Mitje Kunstlja pisalo več različnih avtorjev, vendar s točno določenimi političnimi cilji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mitja Kunstelj Mira Petka Katarino Kresal Mira Senico
,

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bo Miro Senica tožil bivšega specialca Kunstlja, ker ga blati na blogu?!