objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 25. april 2011 ob 09:22

Kandidatka za premierko hodi s Petrom Lampičem, bivšim fantom Mance Košir
Prodekanja ljubljanske ekonomske fakultete Maja Makovec Brenčič, ki jo za predsednico vlade forsirata Spomenka Hribar in Manca Košir, med kolegicami in kolegi velja za bolestno ambiciozno žensko
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Profesorica in prodekanja Maja Makovec Brenčič, tako imenovana kandidatka za predsednico vlade, ki jo predlaga razumnica Spomenka Hribar, med kolegicami in kolegi na ljubljanski ekonomski fakulteti velja za "bolestno ambiciozno," je slišati na fakulteti. Pred štirimi leti je tako poskušala postati dekanja, kandidirala je proti Dušanu Mramorju in Metki Tekavčič. No, izvoljen je bil sedanji dekan in bivši minister za finance Mramor.
Toda še bolj zanimiva je njena intimna zveza s Petrom Lampičem, nekdanjim razvpitim sanatorjem begunjskega Elana in bivšim dolgoletnim spremljevalcem Mance Košir. Zato Koširjeva tudi podpira famozno premiersko kandidaturo Maje Makovec Brenčič. Ni izključeno, da se je tega domislila prav Manca Košir (za katero je znano, kako "skrbi" za vse svoje bivše moške), za javni plasma kandidature pa so izkoristili "mati naroda in bivšo mati Demosa" Spomenko Hribar, pravijo naši viri. Maja Makovec Brenčič in Peter Lampič že nekaj mesecev živita skupaj v njenem stanovanju v Grosupljem.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maja Makovec Brenčič Dušanu Mramorju Metki Tekavčič Petrom Lampičem Mance Košir

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kandidatka za premierko hodi s Petrom Lampičem, bivšim fantom Mance Košir