objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 19. april 2011 ob 13:22

Razkritje: Mateja Čepin, ki je rušila Dušo Trobec Bučan, pripada Golobiču
Visoka državna uradnica, kateri je včeraj odstopljena ministrica stranke DeSUS zapečatila pisarno in jo hotela spakirati iz vladne službe, zadnjih deset let politično niha med Zares in LDS
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Spor med odstopljeno ministrico za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Dušo Trobec Bučan ter vodjo urada za kohezijsko politiko na Službi vlade za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Matejo Čepin, ki ji je zdaj že bivša nadrejena ministrica zapečatila pisarno in jo kazensko ovadila zaradi suma storitve več kaznivih dejanj, Čepinova pa bivši ministrici grozi s kazensko ovadbo in tožbo zaradi domnevnega mobinga, dobiva novo politično ozadje.
Mateja Čepin je namreč "kader" Golobičeve stranke Zares, prej pa je bila LDS. Na lanskih lokalnih volitvah se je Čepinova na listi stranke Zares potegovala za občinsko svetnico v Škofji Loki, še prej pa je bila škofjeloška občinska svetnica na listi LDS, izvoljena na lokalnih volitvah leta 2002.
Razkriti podatki pritrjujejo tistim poznavalcem političnega zakulisja, ki zatrjujejo, da je treba v najnovejših dogajanjih okoli odstopa ministrice Duše Trobec Bučan in stranke DeSUS iskati tudi prstne odtise stranke Zares in Gregorja Golobiča. To naj bi dokazoval tudi hud "medijski linč" odstopljene ministrice, ki ga Duša Trobec Bučan doživlja v tistih časnikih, ki so blizu Zares in LDS, predvsem v Delu, mariborskem Večeru in ljubljanskem Dnevniku.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dušo Trobec Bučan Matejo Čepin Gregorja Golobiča

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razkritje: Mateja Čepin, ki je rušila Dušo Trobec Bučan, pripada Golobiču