objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 19. april 2011 ob 07:02

Vojak-bloger Kunstelj zdaj obdelal Senico. Piše, priprli njegovega dilerja
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti bloger in nekdanji pripadnik brigade Moris Mitja Kunstelj se je na svojem Mikstone special blogu tokrat lotil Senice, Katarince in Gorška. Verjetno ni dvoma, da bloger, čigar famozno "kredibilno" pisanje je pred časom še posebej čislal komentator Delove Sobotne priloge Janez Markeš, pod imeni Senica, Katarinca in Goršek misli na ljubljanskega odvetnika Mira Senico, ministrico za notranje zadeve in predsednico LDS Katarino Kresal ter direktorja generalne policijske uprave Janka Gorška.
Mitja Kunstelj, ki tudi sam prihaja iz sveta mamil in podzemlja, piše, da so "pred dnevi so priprli dilerja, ki je med drugim s kokainom oskrboval Senico ... Najbrž bi ga Katarinca zaščitila, ga pravočasno obvestila, pa je diler slučajno padel v roke krimičem, tako da tudi intervencija Gorška ne bi pomagala padlemu dilerju ... Kaj pa zdaj Mirči, kje boš zase in Katarinco nabavil opojni prašek? Me boš tožil, kot obljubljaš vsevprek? Boš kurac !!!" (glej faksimile)
Mitja Kunstelj se v istem blogu tudi pohvali, da ga je kazensko ovadil njegov "bivši sodelavec" Darko Njavro in kako je v ljubljanskem zaporu pred petimi leti reševal raperja Klemna Klemna, ki so ga zaporniki hoteli reketirati.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mitja Kunstelj Janez Markeš Mira Senico Katarino Kresal Janka Gorška Darko Njavro Klemna Klemna

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vojak-bloger Kunstelj zdaj obdelal Senico. Piše, priprli njegovega dilerja