objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 13. april 2011 ob 07:01

Ekskluzivne fotografije razbitega audija pijanega bivšega ministra Gjerkeša
Imeli smo prav: decembra lani odstopljeni minister Henrik Gjerkeš ni vozil samo močno pijan, ampak je tudi razbil službeni avtomobil
2011 Pozareport

Odpri galerijo

21. decembra lani je odstopil minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Henrik Gjerkeš. Po hitrem postopku, potem ko smo na Požareportu prvi objavili, da je minister vinjen vozil na ljubljanski obvoznici in razbil službeni avtomobil znamke Audi A6, ki ga je uporabljal tudi v zasebne namene. Gjerkeš je noč prebil na policijski postaji Ljubljana-Moste, na streznitvi, saj so mu v krvi izmerili 0,64 miligrama alkohola na liter krvi, policisti pa so ga pridržali od pol petih zjutraj do 11. ure dopoldne.
Henrik Gjerkeš je naslednji dan, na posebni tiskovni konferenci, kamor je prišel v spremstvu predsednika stranke DeSUS Karla Erjavca, priznal, da je vozil vinjen, saj se je "vračal s prijetne novoletne zabave z njegovimi sodelavci," ki so jo začeli že ob treh popoldne. Po ministrovih navedbah je imel "počeno pnevmatiko, zato je z upočasnjeno vožnjo po obvoznici vzbudil pozornost policijske patrulje." In zanikal, da naj bi "imel prometno nesrečo," kar smo sicer, očitno dovolj korektno, zapisali na našem portalu.
Danes pa objavljamo fotografije razbitega audija A6, ki nesporno dokazujejo, da tedanji minister Gjerkeš ob štirih zjutraj ni vozil samo močno pijan, ampak je tudi razbil službeni audi. Imeli smo torej prav. Na pričujočih fotografijah se namreč zelo lepo vidi, da je dodobra pijan minister z avtomobilom drsal po levi in desni strani ograje, prav tako je razločno videti poškodbe prednjega desnega kolesa in odbijača (glej galerijo slik).
Spomnimo, nova ministrica za lokalno samoupravo in regionalno politiko je postala Duša Trobec Bučan, padli minister Henrik Gjerkeš pa se je februarja letos zaposlil v kabinetu ministra za okolje in prostor Roka Žarnića.
Na ministrstvo za lokalno samoupravo in regionalni razvoj smo naslovili vprašanje, koliko je znašala škoda na službenem audiju tedanjega ministra Gjerkeša in kdo je plačal popravilo avtomobila?
Davkoplačevalci ali Henrik Gjerkeš sam?! Odgovore še čakamo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Henrik Gjerkeš Karla Erjavca Duša Trobec Bučan Roka Žarnića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivne fotografije razbitega audija pijanega bivšega ministra Gjerkeša