objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 10. april 2011 ob 08:20

Poleg Kučana edini nastopa dvakrat: Milan M. Cvikl glavna zvezda You Tuba
Na svetovnem spletu že druga politična verzija videoparodije filma Propad: tokrat afera Patria
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Tri dni po videu z naslovom "Boter in neposlušni omladinci" se je na globalnem spletnem portalu You Tube pojavila nova parodija na film Propad (Der Untergang), tokrat na temo afere Patria. Pri tem je zanimivo, da je edini politik, ki poleg nekdanjega predsednika države Milana Kučana nastopa v obeh videoposnetkih, nekdanji poslanec in bivši generalni sekretar Pahorjeve vlade Milan M. Cvikl, od maja lani revizor na evropskem računskem sodišču v Luksemburgu. Neznani avtor najnovejšega videoposnetka se je na You Tube prijavil pod oznako demokrat1991.
Pomenljivo in zabavno hkrati: Milan M. Cvikl je namreč edini, ki obakrat ostaja v bunkerju, ko parafrazirani Hitler/Milan Kučan zahteva odhod ostalih oficirjev, ožji štab pa ostane. V prvi verziji (Boter in neposlušni omladinci) Cvikl ostaja skupaj z Gregorjem Golobičem, Zoranom Jankovićem in odvetnikom (Mirom Senico), v drugi verziji (Hitler nori zaradi afere Patria) pa Cvikl ostaja s poslancem stranke Zares Tadejem Slapnikom, ministrom za pravosodje Alešem Zalarjem in novinarjem Blažem Zgago. V drugem delu nastopa tudi nekaj novih imen, med njimi bivši minister za obrambo in predsednik stranke DeSUS Karl Erjavec, nekdanji načelnik generalštaba slovenske vojske Albin Gutman in novinar časnika Delo Dejan Karba.

Hitler izve, da je Virant predsednik parlamenta - YouTube

evo ga...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milana Kučana Pahorjeve Milan M. Cvikl Gregorjem Golobičem Zoranom Jankovićem Mirom Senico Tadejem Slapnikom Alešem Zalarjem Blažem Zgago karl erjavec Albin Gutman dejan karba

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Poleg Kučana edini nastopa dvakrat: Milan M. Cvikl glavna zvezda You Tuba