objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 8. april 2011 ob 09:38

Jankovićeva nogometna shema: Stojanoviča v Olimpijo, ali pa namesto Keka
Srečko Katanec in Slaviša Stojanovič se junija vračata v Slovenijo, šejki njunih pogodb ne bodo podaljšali. Sašo Udovič prepričuje Aleksandra Čeferina, naj ga postavi za direktorja reprezentance
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Srečko Katanec in Slaviša Stojanovič, ki vodita nogometno reprezentanco Združenih arabskih emiratov, se junija vračata nazaj v Slovenijo. Šejki iz Dubaja in Abu Dabija, ki vodijo tamkajšnjo nogometno zvezo, pogodbe z njima ne bodo podaljšali, tako da "čakata samo še na zadnje plače," pravijo naši viri. Sicer pa lahko bogati Arabci kupijo kogarkoli.
Srečko Katanec naj bi si po juniju vzel nekaj časa za počitek, Slavišo Stojanoviča pa omenjajo kot novega trenerja ljubljanske Olimpije, morda celo kot novega selektorja slovenske reprezentance. Če Sloveniji ne bo uspela uvrstitev na evropsko prvenstvo prihodnje leto, bo Mariborčan Matjaž Kek namreč "prisiljen odstopiti," Stojanoviča pa forsira ljubljanski župan Zoran Janković. Medtem pa nekdanji reprezentant in televizijski nogometni komentator Sašo Udovič že nekaj časa intenzivno nagovarja predsednika Nogometne zveze Slovenije Aleksandra Čeferina, naj ga postavi za direktorja reprezentance. Na selektorja Matjaža Keka zadnje čase sicer leti vedno več očitkov glede premalo avtoritativnega vodenja reprezentance, saj naj bi bil preveč pod vplivom dveh "močnih" igralcev, napadalca Milivoja Novakovića in kapetana Roberta Korena.
Spomnimo, Srečko Katanec in Slaviša Stojanovič sta vodenje nogometne reprezentance Združenih arabskih emiratov prevzela avgusta 2009.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
srečko katanec Slaviša Stojanovič Matjaž Kek zoran janković Sašo Udovič Aleksandra Čeferina Milivoja Novakovića Roberta Korena

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jankovićeva nogometna shema: Stojanoviča v Olimpijo, ali pa namesto Keka