objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 7. april 2011 ob 13:50

Kot Jelinčič in Sarkozy: Cveta Zalokar Oražem sredi oddaje zapustila studio
2011 Pozareport

Odpri galerijo

29. oktobra 2007 je francoski predsednik Nicolas Sarkozy med intervjujem z novinarko ameriške televizijske postaje CBS nenadoma jezen zapustil sobo. Politik je izgubil živce, ker ga je novinarka začela spraševati o njegovi tedanji ženi Cecilli. Med odhodom in pred televizijskimi kamerami je predsednik svojemu predstavniku za tisk zabrusil, da je imbecil, Sarkozyjevo početje pa je obšlo vse svetovne medije. Spomnimo, pred približno tremi leti je oddajo Trenja na Pop TV zapustil predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti, ker mu niso dišala vprašanja voditelja Trenj Uroša Slaka.
Sinoči pa je oddajo Vroči stol na Info TV nenadoma zapustila poslanka stranke Zares Cveta Zalokar Oražem. Po eni uri debate, kjer je voditelj oddaje Vladimir Vodušek gostil poslance Toneta Anderliča (LDS), Dušana Kumra (Socialni demokrati), Branka Grimsa (SDS), Bogdana Baroviča (SNS) in predsednika stranke DeSUS Karla Erjavca, na temo orožarskih afer in afere Patria, je Cveta Zalokar Oražem zapustila studio, čeprav je do konca oddaje bilo še dobrih trideset minut. Studio je zapustila med predvajanjem oglasnega bloka, zato kamere njenega odhoda žal niso zabeležile.
Voditelj Vladimir Vodušek nam je povedal, da ne ve točno, zakaj je poslanka odšla domov, je pa - po Voduškovih navedbah - nekaj govorila, da bi raje gledala nogomet in televizijski dokumentarec o novinarju Juriju Gustinčiču, poleg tega naj bi bila jezna, ker naj bi si Branko Grims vzel preveč časa za svoje govorance. Cveta Zalokar Oražem pa nam je danes zjutraj pojasnila, da je studio zapustila predvsem zato, ker tam ni imela kaj početi.
"To niso moje zgodbe, nikoli se nisem ukvarjala z orožarskimi aferami, zato se mi je zazdelo, da v studiu nimam kaj početi, in sem odšla," pravi nekdanja šefinja poslanske skupine stranke Zaresa Cveta Zalokar Oražem.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nicolas Sarkozy Cecilli Zmago Jelinčič Plemeniti Uroša Slaka Cveta Zalokar Oražem Vladimir Vodušek Toneta Anderliča Dušana Kumra Branka Grimsa Bogdana Baroviča Karla Erjavca Juriju Gustinčiču

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kot Jelinčič in Sarkozy: Cveta Zalokar Oražem sredi oddaje zapustila studio