objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 5. april 2011 ob 07:01

Zadeva Baričevič: tožilci zaslišali tudi Zmaga Jelinčiča Plemenitega
Poslanca in predsednika Slovenske nacionalne stranke so zaslišali konec januarja, spremljal ga je njegov odvetnik Peter Fašun
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Poslanec in predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti nam je potrdil informacije, da so ga zaslišali v zadevi Baričevič. To se je zgodilo konec januarja, natančnega datuma pa se politik ne spomni, zato nas je napotil na njegovega odvetnika Petra Fašuna, ki je bil navzoč med zaslišanjem. Jelinčiča je zaslišala višja državna tožilka Dragica Kotnik, po navedbah politika pa je pogovor na tožilstvu trajal kakšni dve uri. Jelinčič naj bi bil zaslišan kot državljan, ki naj bi nekaj več vedel glede okoliščin tragičnih dogodkov na Oražnovi ulici 11, kjer je, spomnimo, 2. februarja lani zaradi ugrizov bulmastifov umrl zdravnik Saša Baričevič. Zmago Jelinčič Plemeniti nam je še povedal, da je bilo zaslišanje v prostorih posebne skupine tožilcev za pregon organiziranega kriminala korektno.
Za komentar smo prosili tudi Blanko Žgajnar, vodjo posebne skupine tožilcev, vendar na tožilstvu konkretnih predkazenskih postopkov ne komentirajo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zmago Jelinčič Plemeniti Petra Fašuna Dragica Kotnik Saša Baričevič Blanko Žgajnar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zadeva Baričevič: tožilci zaslišali tudi Zmaga Jelinčiča Plemenitega