objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Torek, 15. marec 2011 ob 08:52

Še ena pretepena slovenska misica: fant do krvi prebutal Anamarijo Avbelj!
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Pred leti so dvakrat brutalno pretepli "zloglasno" miss športa in nekdanjo prvo spremljevalko miss Slovenije Aneto Salihović, pred kratkim pa jo je brutalno skupila miss Universe Slovenije 2008 Anamarija Avbelj. Temnolaso lepotičko je do krvi prebutal njen fant Andraž Kavka med praznovanjem novega leta v Budimpešti, in to pred "vsemi udeleženci novoletnega rajanja" ljubljanske turistične agencije Collegium, poročajo Slovenske novice.
Predstavniki Collegiuma, ki ga vodi nekdanji politik in predsednik Turistične zveze Slovenije Dominik Černjak, so agresivnega Andraža Kavko predčasno poslali domov, pretepa misice pa novinarjem niso zanikali. Kavka naj bi v Budimpešti ponorel zaradi prevelike količine zaužitih steroidov (fant se tudi sicer ukvarja s fitnesom, njegovi starši pa imajo v lasti center za lepoto telesa), je pa tudi slišati, da je tipček blazno ljubosumen, misico nenehno zaslišuje in maltretira, koliko alkohola je spila, kje je, s kom je in kdaj pride ...
Kljub psihičnemu terorju in pretepu pa Anamarija Avbelj svojemu fantu očitno vse odpušča, saj se kmalu seli v hišo njegovih staršev v Domžalah, kjer sta si opremila stanovanje. Čeprav misica malce vendarle okleva, kot je razbrati na spletnem omrežju Facebook. Andraž Kavka ji namreč očita, naj raje pakira svoje stvari, ne pa, da ves čas "visi" na Facebooku.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aneto Salihović Anamarija Avbelj Andraž Kavka Dominik Černjak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Še ena pretepena slovenska misica: fant do krvi prebutal Anamarijo Avbelj!